האם יש כאן תזונאי/ת שיכול להגיד לי

האם יש כאן תזונאי/ת שיכול להגיד לי

מה זה אוכל בכמות מספקת אצל ילדה בת 8 במשקל 19 קילו ובגובה של 110 ס"מ? אם אצרף תפריט של יום יומיים, האם זו אינדקציה אם היא אוכלת כמות מספקת או לא?

יש

מבחינת נתוני המשקל והגובה יחסית לגילה של בתך הרי שהיא במשקל וגובה נמוכים לגילה, אם כי כאשר מביאים בחשבון את המשקל והגובה בלבד הרי שהיא בסדר.כן אם תצרפי רישום אכילה שלה ושתיה על כמויותיהם ניתן יהיה להעריך האם צורכת מספיק לגילה.

מעקב

מרישום האכילה של ביתך נראה לי 1. שבימים ששותה רק מים בטוח אינה מקבלת מספיק קלוריות ובימים שישנו מיץ נראה לי כי צורכת מספיק. 2. איני יודעת איזה מיץ זה אך זה בהחלט יכול ל"סתום" את התיאבון... 3. נחמד לראות כי הילדה אוכלת ירקות בצורות שונות, אם כי הייתי מגבירה מעט יותר את צריכת החלבון מהחי (עוף , בשר) ואת צריכת הסידן - מוצרי חלב.

המון המון תודה על המענה

מיצים - זה או פריגת או ויטמינצ'יק. לפעמים שותה בירה שחורה. מבחינת כמות מזון - יש מספיק? היא לא אוכלת מספיק פירות והיא לא אוהבת בשר/דגים, לכן כן מנסה לתת לה ביצה כל יום (שקשוקה ועוד). היא אוכלת לפעמים פירות יבשים ופיצוחים טבעיים (שקדים, אגוזים). לגבי מוצרי חלב - אני חשבתי שהיא אוכלת המון, היא ילדה שסובלת מליחה ולכן מחפשת דרכים אחרות לסידן.

למעלה