האם יש כאן?

rolan

New member
האם יש כאן?

אקסיות
... עד כמה שידוע לי - כן
אצלנו, בפורום משפחות מורכבות, מתקיים דיון ארוך ומעמיק בנושא... האקסית המכשפה... מעניינת אותי גם דעתכם... תקפצו לפעמים לבקר...

noa128

New member
האמת? מטבע הדברים יש להניח...

שהבנות כאן שנושאות בגאווה את האות ג בתעודת הזהות, וחלק מאלה שעוד לא החליפו בתז, אבל את הג ההוא כבר אחזו בידן (וסגרו, והרימו מעל הראש, והורידו וזזו, והלכו וחזרו.. איזה טקס - אללה איסטור..) - יש אקסיות. מכשפות? אווו, אז האמת שיש להניח שאם תשאלי את ההם שעמדו עם חלק מאיתנו מתחת לחופה, אולי תקבלי תשובה אחרת - אבל מכשפות? כאן? הדיעה שהייתה הכי פופולרית בדיונים כאן שנגעו למכשפים, לא מייחסת להם תכונות מהסוג השטני, אלא יותר מהסוג ה"בלתי מסוגל" , ומאחר וכשנגענו בעניין מדובר כבר בשלב שמתחיל פרק חדש שבו לאקס אין חלק, עוד ישנם קטעים שהפיוז קופץ באינטראקציות שמתחייבות מילדים משותפים, אבל אני מרגישה שאצל רוב המכשפות כבר קיימת איזושהי השלמה עם "זה הוא, אני כבר לא שם - עכשיו רק למזער נזקים במה שקשור לאוצר המשותף"... אז נכון שאני לא מכשפה אמיתית, כי אצלי הוחלט שהאהבה (נגיד) מנצחת - אבל אני בהחלט מזמינה את חברותי, וכן, גם הבנים בהחלט מוזמנים לתת קולם בשיר - לקפוץ ראש לדיון בפורום השכן. חלק מאיתנו, הותיקים בעיקר, אולי לא מכירים את זה מסביבה אחרת ופחות ידידותית שהכרנו - אבל כאן בפרדס בתפוז בהחלט מדובר במשהו רצוי וחביב מאד לטעמי - יחסי שכנות ושיתופי פעולה עם פורומים שכנים. ואם תרצו - אפשר לעשות גם כאן איזה כנס מכשפות ומכשפים

למעלה