תשובות
קודם כל, אין שאלות טפשיות, הכל בסדר
אין הבדל במשקל השמן במצבי הצבירה השונים.
בגדול, אכן, כשאמורים לשים חמאה קרה אז עדיף להשתמש בשמן הקוקוס כמוצק, וכשהיא אמורה להיות מומסת, להמיס את שמן הקוקוס.
אני ממיסה את כל הצנצנת ל 10-20-30 שניות במיקרוגל, זה מרכך את השמן קצת ואז יותר קל לי להוציא ממנו את הכמות שאני צריכה. לא ניסיתי "לגרד" אותו עם כפית בלי לחמם קצת. אחרי שהמסתי ומדדתי, אני פשוט משאירה את הצנצנת להתקרר שוב, זה לא ממש חימום מאסיבי והשמן מתמצק שוב די מהר.