האם יש כנס ל...

האם יש כנס ל...

שירותי אנוש או סוציולוגיה? אני שומעת על כנסים אחרים,וקיבלו אותי מאוחר.. אז יכול להיות שלא קיבלתי הזמנה

amitk80

New member
כנס לשירותי אנוש

כבר היה בתחילת ספטמבר לא יודע מה בדיוק היה שם. אם את רוצה אני אברר לך מה היה שם בדיוק. עמית

hilapi

New member
כנס בחוג לשירותי אנוש

התקיים ב 2.9 ...לא קיבלת את המכתב? בכנס הייתה סקירה שהועברה ע"י ראש החוג ומרצה בחוג ( ד"ר עדו גל) לגבי הנושאים הנלמדים,תחומי התעניינות של מרצים בחוג... כמו כן נענו שאלות לגבי ההרשמה...נציגים של אגודת הסטודנטים ערכו לנו סיור באוניברסיטה וזהו בערך.

כל מי שיכול להגיד לי מה פספסתי שם

יעזור לי בהחלט.... העניין הוא שרק התקבלתי באותו יום,לכן לא הייתי

בראייתי, לא פספסת משהו חשוב...

מה שכן היו הדרכות בספרייה לגבי שליפת מאמרים וכו' אבל יותר מחצי מאנשים בכלל לא נשארו להדרכות אני מאמינה שתהיה הזדמנות נוספת לעשות את ההדרכות..

tutiris

New member
עד כמה שזכור לי משנה א

הייתי במפגש ולימדו איך למצוא מאמרים וספרים בספרייה. לא זוכרת למה, אבל הייתי צריכה לעשות מבחן שלא יכולתי לעשות, אז אמרו שמספיק שאעשה את זה דרך האינטרנט. בקיצור- יש באתר הסיפרייה מדריך מאוד מומלץ (לא חייבים להיבחן, אפשר להיכנס כאורח. אבל גם אם נבחנים, מותר לטעות כמה שרוצים- זה ללימוד עד שעוברים....)- אני מנסה לצרף קישור.

amitk80

New member
לא נראה לי שהרבה

אמנם אני לא מהחוג אבל לא נראה לי שהרבה. אם את צריכה עזרה דברי איתי. חג שמח, עמית

amitk80

New member
ל hilapi

אם היית בסיור של האגודה אז יכול לראות שראית אותי בסיור שהאגודה עשו. אני הייתי עם החבר'ה מאחור. ניסיתי לתת להם קצת יותר כלים ממה שהמדריך הראשי נתן. הייתי עם חולצה של נטו. בחור עם משקפיים. נזכרת? חג שמח, עמית

אולי די כבר עם האגודה שלך../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif

נמאס כבר! אתה לא מסוגל להוציא משפט אחד בלי להשתמש במילה "אגודה"? אתה לא מבין שאתה ממאיס אותם והם כבר מאוסים גם ככה? דיייייייייי כברררררררר "אם היית בסיור של האגודה אז יכול להיות שראית אותי בסיור שהאגודה עשו" איזה משפט מטומטם זה כמו שאני אגיד "אם היית בקפה דשא אז יכול להיות שראית אותי בקפה דשא כי יש שם אנשים בקפה דשא ואני הייתי בין אלה שהיו בקפה דשא כי זה הרי קפה דשא..." בקיצור חלאס תודה, ההנהלה

amitk80

New member
אם יש לך בעיה

ולעוד עם האגודה זאת החלטה שלכם. אתם שוכחים גם את הדברים הטובים שהם עושים. במקום להגיד כמה הם חראות, תנסו אתם לשנות ולעשות טוב יותר לסטודנטים. לא מתאים לך לראות את ההודעה שאני מדבר על האגודה, סבבה אל תראה, אבל בשום אופן אל תמנע ממני לדבר עליה. אגב, ממש לא מעניין אותי אם זה משפט מטומטם או לא. לפני שאתה רץ ושופט תבדוק עובדות.

לא אמרתי שהם חראות רק אמרתי שיש גבול

וזה שאתה דוחף תמילה אגודה לכל משפט 17 פעמים זה גם מופרך, גם הזוי וגם לא נכון תחבירית ואם יש לך יומרות פוליטיות תנסה לעדן אותן כי אתה לא עושה טוב לא לך ולא לאגודה שלך. לא לכל שאלה, לא בכל הקשר ולא בכל מחיר צריך לדחוף את האגודה. הם לא אלוהי הקמפוס ואחרי השביתה לא היו להם הרבה תשובות לתת לנו על המחדלים האיומים שלהם. ואין שום סיבה שאני אנסה לעשות ולשנות כי אני לא מתיימר לייצג אף אחד. הם מצדם - נבחרו בכדי לעשות, ולעשות טוב. מה שקורה בשטח זה סיפור אחר לגמרי.

סלוניק

New member
הבעיה היא לא עם האגודה עצמה

אלא ההתייחסות הטוטאלית אליה כאל מרכז חיי הקמפוס. כל פעם שאני קורא את ההודעות האלה בפורום אני רק מקבל את התחושה הלא נעימה על "יומרות פוליטיות", כפי שהמגיב מעלי ציין.

hilapi

New member
אמממ...

האמת היא,שבסיור שלנו היתה מדריכה ( נציגת החוג מירב רבינר ) ולא מדריך...כל הנציגים שהיו בכנס לבשו חולצות של "נטו" אז נראה לי שיהיה קצת בעייתי לזכור

למעלה