האם יש לבייבי שלכם סדר יום קבוע??

דניאL

New member
האם יש לבייבי שלכם סדר יום קבוע??

ואם כן, איך הוא מתנהל? (ואני לא מתכוונת לארוחות ולהחלפות אלא לכל השאר...) אצל שירה זה ככה: קמים בבוקר, יושבים בנדנדה מול ה- TV (היא משוגעת על סרטים מצויירים) אח"כ בלול לעוד איזה שעה עד שנרדמת את שנת הבוקר. כשמתעוררת יוצאים לטיול בגינה לאיזה חצי שעה, שעה או נוסעים לסידורים. אח"כ חוזרים ושוב ישנים קצת. יותר מאוחר מתעוררים משחקים בשמיכת הצעצועים עם אמא, או סתם מקשקשים. בחמש בערך יש אמבטיה ואח"כ הולכים לישון עוד קצת. מתעוררים בערב כשאבא בא מהעבודה ומשחקים גם איתו. ואז הולכים לישון (בערך בשמונה) עד למחרת בבוקר (עם הפסקה לאוכל ב 23:00). אני חושבת שזה מאוד מרגיע אותם שיש להם סדר יום, נותן תחושת בטחון. גם אצליכם יש?

niniv

New member
וואוו...

אצלנו אין סדר יום קבוע, אבל אולי נאמץ את הרעיון. זה באמת נשמע מרגיע וסדר היום שלכם נשמע כייפי לאללה!

שושי @:-)

New member
גם אצלינו יש סדר יום קבוע

אורית קמה בסביבות 7:00-7:30 בבוקר, אוכלת בקבוק, אחרי זה משחקת קצת במיטה שלה ונרדמת עד 10:10:30. כשהיא קמה יורדים לטיול עם עצירה בגן ואוכלים פירות. כשחוזרים הביתה בסביבות 12:30 אוכלים ירקות עם עוף ותוספת בקבוק להשלמה (במקרה והיא לא גמרה את הכמות) ושוב הולכים לישון. אורית קמה בסביבות 2:00-3:00 שוב משחקת אוכלת ב-4:00 מתישהוא תופסת תנומה קצרה (בדרך כלל ב5:00) לחצי שעה, ואז אנחנו עושות ג'ימבורי מול הטלויזה (יש לנו DVD של זה). ב-7:30 יש אמבטיה ובזמן הזה אני שמה אותה בנדנדה עם קלטת וידיאו. מדי אחרי האמבטיה אוכלת דיסה בבקבוק ולמיטה. היא ישנה עד הבוקר רצוף בלי אוכל באמצע. כל זה נכון כאורית בריאה, כרגע עם הדלקת באוזנים אין לנו כ"כ לילה. מומלץ מאוד סדר יום קבוע לתינוק, אני חושבת שזה גורם להם להיות יותר בטוחים ורגועים. (וגם אנחנו)

niniv

New member
מה שלומכם באמת?

איך אורית מרגישה? כבר מרגישים את ההשפעה של האנטיביוטיקה?

שושי @:-)

New member
בלילה היא היתה מאוד לא רגועה

אבל לא היה חום. כל שעה קמתי אליה, הפכתי אותה חזרה לבטן (היא מתהפכת לגב איך שאני שמה אותה במיטה ואז היא בוכה שהמוצץ נעלם) והיא המשיכה לישון. עד לפני שעה לא היה לה חום (כרגע אני לא יודעת כי היא ישנה) סה"כ נראה שמצב רוחה השתפר פלאים וזה רק אחרי מנה אחת של אנטיביוטיקה. ואצלי עוד לא השתנה כלום.

למעלה