האם יש לבעל עסק זכות לעשות

katykr

New member
האם יש לבעל עסק זכות לעשות

סלקציה בין קוניו? האם יש לו זכות לבחור למי לתת לקנות ולמי לא? האם מותר לו להגיד אני לא רוצה למכור לך?

katykr

New member
באנו לקנות משהו...

בחנות צעוצועים..המוכרת העליבה אותנו.....אמרה לנו לסתום כיעשינו לה חור בראש....אז יצאנו ולא קנינו וכשהיא הלכה וחזרנו לקנות ממוכרת אחרת היא סרבה למכור. ...כי אנחנו וויתרנו על הקנייה בפעם הראשונה.

yurik48

New member
יש לי תחושה מוזרה ש....

אתם כנראה Pain in the ass. יש חנויות צעצועים רבות והתחרות גדולה. מי שמתנהג אליך בצורה לא מכובדת ח ו ב ת ך לא לקנות אצלו. העובדה שחזרתם לחנות מעידה שאתם צרכנים גרועים ותגובת החנות פשוט "מגיעה לכם"

katykr

New member
מה שרציו לקנות זה לא צעצוע..

וזה משהו שיש רק הפנינג. חזרנו לקנות כשהמוכרת בכלל הלכה. לא היה לנו שומדבר נגד החנות כשיצאנו, רק נגד המוכרת הספציפית הזו. כשחזרנו וגם המוכרת השנייה , רק אז התעצבנו והחלטנו לפנות לבוס.

yurik48

New member
את ציינת שמדובר בחנות צעצועים>

קטי, את כנראה בחורה צעירה ובלתי מנוסה. אין דבר כזה "אין לנו דבר נגד החנות אלא נגד המוכרת". המוכרת הינה חלק מהחנות והנסיון הילדותי שלך, להמתין עד שהמוכרת תצא ולהכנס שוב, מראה לי שיש לך עוד הרבה מה ללמוד. אני מציע לך לפשפש במעשייך לפני שאת פונה לפורום להתלונן נגד החנות. קחי בחשבון שבימים קשים אלה חנות כזאת אמורה לפרנס משפחה אחת או, לעיתים קרובות, יותר מאחת. פנייתך לאינטרנט, מבלי לתת לבעלי החנות הזדמנות להשיב על טענותייך, עלולה לפגוע קשות באנשים קשי יום שאולי לא התכוונו לעשות לך כל עוול. כדי לאזן את העיניינים, ומכיוון שאני מתגורר לא רחוק מהמקום, בדעתי לגשת לחנות ולהביא לפורום את גירסת המוכרות. אז להשתמע באחד הימים הקרובים!

nirdagan

New member
מותר גם מותר

ישנן מגבלות לסרב לשרת לקוח רק במקים מיוחדים, כגון עסק המוגדר כמונופול. במקרה שמדובר בצעצועים החלטת העסק היא חוקית.

למעלה