האם יש לי אוזן מתחלפת?

eyaltir

New member
האם יש לי אוזן מתחלפת?

נשבר לי החלק שמחבר בין המעביר לשילדה. אופני מרין, דגם east peak. יש לי מעביר אחורי XT, כיצד אני יכול לדעת האם יש לי אוזן מתחלפת? ואם כן, מה קונים בחנות? לפי האופניים? או לפי המעביר? אני לא מעוניין לקחת את כל האופניים לשם, אלא לעשות את זה לבד. תודה ושבת שלום לעוזרים

Oldster

New member
אוזניים.....

אוזן מתחלפת צריכה להתאים לשלדה (חיבור למעביר הוא סטנדרטי).... וכן, MARIN יש לו אוזן מתחלפת. יש לך 3 אפשרויות: - לך לחנות של יבואן של MARIN שזהו PEDALIM בירושליים (או כל סניף אחר שמחזיק MARIN) - WWW.PILO.CO.IL, יצרן ישראלי שמכרסם אוזניים מעולות - http://www.derailleurhanger.com/ יצרן /משווק אמריקאי שמכרסם אוזניים מעולות המחיר של כל באופציות כמעת זהה.... האיכות של אוזניים CUSTOM טובה יותר (לדעתי)

eyaltir

New member
עוד עזרה קטנה בנושא האוזניים

לפי מה שקראתי פה בפורום, אוזן עולה כ-80 ש"ח. לפי מה שראיתי באתר השלישי ששלחת לי, זה עולה כולל משלוח כ-200 ש"ח. האם יש הבדל כל כך גדול באיכות? מצ"ב תמונה של החלק שנשבר אצלי, האם מישהו יוכל לעזור לי להתאים את החלק מתוך האתר השלישי, אז אני אודה מאוד. תודה אייל

Yaron d

New member
לדעתי אל תשקיע יותר מדי

המטרה של האוזן הוא לאפשר לה להשבר במכה סבירה ובכך למנוע נזק חמור יותר לשילדה ולמעביר, כאשר אתה משקיע 200 ש"ח אז האוזן עצמה כבר הופכת למשהו שצריך לשמור עליו ובכך מחמיצה את היעוד שלה, לכן לדעתי תקנה את הכי זול שתמצא ומתאים לאופניים שלך. ירון

Oldster

New member
מחיר / איכות

לגבי המחיר... ב "אתר אמריקאי", אוזן עולה 22$ ואם תוסיף 6$ משלוח תקבל 28*4.4 = 126 שקל..... שזה פחות או יותר מחיר של PILO הישראלי. (לא יודע איך הגעת ל 200 שקל, זה מחיר שזוג אוזניים) לגבי אוזן "מקורית מהחנות".... המחיר הממוצא שאני מכיר זה כ 100-150 שקל, תלוי ב"פירמה" לגבי האיכות.... כל האוזניים שאני קניתי מ"האמריקאי" וראיתי של PILO הן מכורסמות לעומת "לחוצות" שבד"כ באות OEM. יש הבדל.... בכמות הפעמים שאתה יכול לכופף את האוזן בחזרה (לרוב האוזן לא משברת אלא מתכופפת). הסיבה העיקרית אצלי שדחפה אותי לפנות ל"מתחרים" ולא ללכת לחנות השכונתית שלי היא הזמינות ויכולת קניה מהכורסא

eyaltir

New member
אופס....

לגבי המחיר, אתה צודק (ישר עשיתי חישוב של 2 עקב זה שלא רוצה להיתקע יותר באמצע השטח). לגבי עניין הPILO, לפי מה שראיתי באתר שלו, אין לו לאופני MARIN, האם יש טעם ליצור איתו קשר או ישר להזמין מהאתר של "האמריקאי"? לגבי השבירה, אכן זה לא נשבר אלא "רק" התכופף ונגע בשפיצים, אז ניסיתי ליישר אותו ואז "ארע" השבירה. תודה על העזרה ושבוע טוב אייל

tamiryyy

New member
פילו?...

יש לו חנות שאני יכול לבוא ולקחת או שזה רק 'via internet'?...

eyaltir

New member
על פילו והיחס שלהם.

אם היו מספרים לי את זה, לא הייתי מאמין. אבל שלחתי מייל אתמול, במחשבה שאולי יש להם את הדגם, כי לא מצאתי באינטרנט(באתר שלהם). והיום התקשרה אלי מישהי (מצטער שלא זוכר את שמה מהתרגשות). והיא אמרה שהיא שולחת לי אחד (ללא חיוב), למרות שהם לא עובדים עם פרטיים אלא רק עם חנויות, רק כדי שאני לא אהיה תקוע בלי החלק ואוכל לרכב. בינתיים הם לא מייצרים את זה לארץ, אבל אני בטוח אקנה מהם ולו רק בגלל היחס. תודה לממליץ. תודה לפילו על היחס! כן ירבו שבוע טוב אייל

למעלה