האם יש לי אלח דם (ספסיס )?

elephant120

New member
האם יש לי אלח דם (ספסיס )?

שלום
אני נמצא כרגע בחו"ל - פיליפינים. לפני קצת יותר מחודש חזרתי מהים, הרגשתי לא טוב ועלה לי החום. השתעלתי שיעול ליחתי ובבקרים מעט ליחה בצבע צהוב יצאה החוצה. היות ואני לא נוהג לקחת תרופות, רציתי לתת לגוף להילחם לבד. יצא שהייתי 12 ימים עם חום עד שהגעתי לרופאה והיא נתנה לי אנטיביוטיקה לכמה ימים. מיד אחרי שלקחתי את האנטיביוטיקה החום ירד אבל אחרי יומיים שוב חזר ולא ירד עד לסיום האנטיביוטיקה. נגעתי לבית חולים פרטי שם עשו בדיקות דם, צילום חזה, בדיקה של חיידק �� ובדיקת רוק. המדדים יצאו תקינים, הבדיקה שלך הימצאות חיידק �� וצילום החזה נראה נקי. הרופאה הקשיבה לריאות וטענה שיש לי ברוכים. היא נתנה לי אנטיביוטיקה לא ימים ואז הרחיבה לעוד שלושה ימים. החום ירד, אבל אחרי 3 ימים הרגשתי קושי לנשום וכמות גדולה של ליחה הייתה יוצאת החוצה בשיעור. מאחר והייתי חייב לעזוב את אותה עיר אותה רופאה נתנה לי שוב אנטיביוטיקה ל 7 ימים (אוגמנטין) יום אחרי שנסעתי החום שוב חזר. מאז עברו בערך עשרה ימים עם חום שבא והולך, שיעול וקשיי נשימה שגם באים והולכים. כבר יומיים שאין לי חום גבוהה אבל חום הגוף שלי נמוך מ36. הוא בערך 35.5.
אני כמובן כרגע בדרכי לבית החולים כאן. האם ייתכן שיש לי זיהום חמור בדם? אלח דם? מצרף תמונה של בדיקות דם שנעשתה לפני 18 ימים כאשר היה לי חום של בערך 37.5

אלח דם

בדיקת הדם איננה ספציפית. כל מה שאני יכול להגיד לך הוא להבדק כיון שיכולים להיות הרבה סיבות לחום מזיהומים שגרתיים עד למחלות טרופיות.

למעלה