האם יש לכל ילד ספרים משלו ?

sagiberg

New member
האם יש לכל ילד ספרים משלו ?../images/Emo132.gif

אצלנו ספרי הילדים שייכים לכולם, יחד עם זאת, מפעם לפעם אחד הילדים מתלהב מספר מסויים ומבקש שיהיה רק שלו.

בוודאי שלכל ילד יש ספרים משלו

אצלי הפער בין הילדים גדול אז אין סיכוי שהם יחלקו ביניהם ספרים אבל ספרים זה דבר כל כך אישי ואני גם מחנכת אותם לכך שהספר הוא שלהם, בדיוק כמו בגד, או תכשיט או כל דבר אחר.

farseer

New member
לא במיוחד...

אנחנו יותר בת שיתופי. חפצים שייכים לכולם. כן, בגלל הפרשי הגיל יש ספרים שממוקמים אצלי בחדר, אבל הספרים לא שייכים לי. הם של כל הבית, אלא אם כן זה ספר שאני קונה מכספי האישי, אבל גם אז האחים שלי יכולים לקחת אותו בצורה חופשית, רק לא להלוות.

בטח שלכל ילד יש ספרים משלו...

ובכן, עקב היותי בת יחידה כולם שלי שלי שלייייייייייייייייייי
מואהאהאהאהאהאה!!!! (They're Pinky, they're Pinky and the Brain Brain Brain Brain Brain... NARF!)

dawn35

New member
ממש כמו בגדים

כשהם "קטנים" על הגדולה היא מעבירה אותם למדף של אחיה הצעיר אם הוא מעוניין הוא יקרא בהם-אם לא- כולם (כמעט) נתרמים לבסוף לספריה "של אמא". (רק עכשיו מניקיון פסח האחרון קיבלתי 4 ארגזי ספרים לתרומה ממשפחות בישוב-כולל הארגז מביתי). לאט לאט הגדולה (רק בת 12 וחצי...) בוחרת לה ספרים גם מן המדפים שלי...

sagiberg

New member
ומה קורה כשגדלים וכל אחד../images/Emo26.gif

פונה לדרכו ? האם כל ילד יכול לקחת את הספרים האהובים עליו או שהכל נשאר בבית ההורים ?

farseer

New member
אם אני ארצה ספר מסוים

אז הוא שלי, אני יכולה לקחת אותו.

חוטהשני

New member
אפשר לענות בתור 'ילדה' ../images/Emo3.gif אצלנו בבית הספרים היו ספרים של כולם - אבל יחד עם זה, היו מס' ספרים שהיו שייכים לאחד האחים, כך שברבות הימים, כל ילד קיבל את הספרים שהיו 'שלו' למשל אחי מאד אהב את הספר על הילדה האפריקאית (הספר המצוייר ולא המצולם..) אז הוא קיבל אותו ../images/Emo13.gif

למעלה