האם יש לכם המלצה לתנור דו תאי פירוליטי?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אשמח להמלצות
לא ברור כמה מקום יש לך במטבח ובעצם, על פי זה אפשר לנסות ולהציע הצעות בצורה הטובה יותר.
תנורים משולבי כיריים הם בד"כ "סחורה זולה" ולא תמצאי כאלה שהם גם פירוליטיים. הם כמובן יהיו גם פחות "חכמים" אז? לא ממש כדאי. ומה עם צריכת החשמל? לא בטוח שניתן בכלל להשתמש ב-2 התאים בו זמנית...
פתרון נוסף שהציעו לך, זה תנור אחד משולב בכיריים ואחר שהוא בילט אין. נו. חצי כוח. ושוב... שאלה מה לגבי ההספקים וצריכת החשמל בו זמנית.
פתרונות שראיתי גם, הם 2 תנורי בילט אין שאפשר למקם זה לצד זה, וזה באמת פותר, אבל זה גם יקר וגם גוזל מקום. ושוב: צריכת חשמל גבוהה מאד. לאלקטרולוקס יש דגמים מוצלחים ולבוש, סימנס או קונסטרוקטה (אותו דבר) יש דגמים מצוינים. מבין ה-3, הייתי מעדיף דווקא את קונסטרוקטה, שיוצא הזול ביותר, ולכל ה-3 יש דגמים זהים, שהשוני ביניהם הוא רק בעיצוב החזית.
סמסונג הצליחו לתת פתרון יפה, "הכל באחד". יש להם דגם של אותו מוצר, שהוא פירוליטי ודגם שאינו פירוליטי. תא האפייה הוא אחד ובגודל סטנדרטי, אבל יש לו מחיצה, שמפרידה אותו ל-2 חצאי תאים, שבכל מחצית, אפשר להכין מאכל שונה. אפשר כמובן לאפות גם ללא המחיצה. עד כמה זה כשר? לגבי זה אין לי מענה...
בכל מקרה, לבן שלי יש כזה, אבל לא מטעמי כשרות, ואני גם לא ממש בטוח שהוא ניסה למצות את כל אפשרויות האפייה שהתנור הזה מעניק. בכל מקרה, הוא מרוצה ממנו מאד ויש לו אותו שנה בבית.
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא ברור כמה מקום יש לך במטבח ובעצם, על פי זה אפשר לנסות ולהציע הצעות בצורה הטובה יותר.
תנורים משולבי כיריים הם בד"כ "סחורה זולה" ולא תמצאי כאלה שהם גם פירוליטיים. הם כמובן יהיו גם פחות "חכמים" אז? לא ממש כדאי. ומה עם צריכת החשמל? לא בטוח שניתן בכלל להשתמש ב-2 התאים בו זמנית...
פתרון נוסף שהציעו לך, זה תנור אחד משולב בכיריים ואחר שהוא בילט אין. נו. חצי כוח. ושוב... שאלה מה לגבי ההספקים וצריכת החשמל בו זמנית.
פתרונות שראיתי גם, הם 2 תנורי בילט אין שאפשר למקם זה לצד זה, וזה באמת פותר, אבל זה גם יקר וגם גוזל מקום. ושוב: צריכת חשמל גבוהה מאד. לאלקטרולוקס יש דגמים מוצלחים ולבוש, סימנס או קונסטרוקטה (אותו דבר) יש דגמים מצוינים. מבין ה-3, הייתי מעדיף דווקא את קונסטרוקטה, שיוצא הזול ביותר, ולכל ה-3 יש דגמים זהים, שהשוני ביניהם הוא רק בעיצוב החזית.
סמסונג הצליחו לתת פתרון יפה, "הכל באחד". יש להם דגם של אותו מוצר, שהוא פירוליטי ודגם שאינו פירוליטי. תא האפייה הוא אחד ובגודל סטנדרטי, אבל יש לו מחיצה, שמפרידה אותו ל-2 חצאי תאים, שבכל מחצית, אפשר להכין מאכל שונה. אפשר כמובן לאפות גם ללא המחיצה. עד כמה זה כשר? לגבי זה אין לי מענה...
בכל מקרה, לבן שלי יש כזה, אבל לא מטעמי כשרות, ואני גם לא ממש בטוח שהוא ניסה למצות את כל אפשרויות האפייה שהתנור הזה מעניק. בכל מקרה, הוא מרוצה ממנו מאד ויש לו אותו שנה בבית.
אופס... נראה שהם כבר שיכללו את הדגם וכעת יש גם פתרון לפתיחת "חצי דלת". תגלית חדשה עבורי...
 
לא ברור כמה מקום יש לך במטבח ובעצם, על פי זה אפשר לנסות ולהציע הצעות בצורה הטובה יותר.
תנורים משולבי כיריים הם בד"כ "סחורה זולה" ולא תמצאי כאלה שהם גם פירוליטיים. הם כמובן יהיו גם פחות "חכמים" אז? לא ממש כדאי. ומה עם צריכת החשמל? לא בטוח שניתן בכלל להשתמש ב-2 התאים בו זמנית...
פתרון נוסף שהציעו לך, זה תנור אחד משולב בכיריים ואחר שהוא בילט אין. נו. חצי כוח. ושוב... שאלה מה לגבי ההספקים וצריכת החשמל בו זמנית.
פתרונות שראיתי גם, הם 2 תנורי בילט אין שאפשר למקם זה לצד זה, וזה באמת פותר, אבל זה גם יקר וגם גוזל מקום. ושוב: צריכת חשמל גבוהה מאד. לאלקטרולוקס יש דגמים מוצלחים ולבוש, סימנס או קונסטרוקטה (אותו דבר) יש דגמים מצוינים. מבין ה-3, הייתי מעדיף דווקא את קונסטרוקטה, שיוצא הזול ביותר, ולכל ה-3 יש דגמים זהים, שהשוני ביניהם הוא רק בעיצוב החזית.
סמסונג הצליחו לתת פתרון יפה, "הכל באחד". יש להם דגם של אותו מוצר, שהוא פירוליטי ודגם שאינו פירוליטי. תא האפייה הוא אחד ובגודל סטנדרטי, אבל יש לו מחיצה, שמפרידה אותו ל-2 חצאי תאים, שבכל מחצית, אפשר להכין מאכל שונה. אפשר כמובן לאפות גם ללא המחיצה. עד כמה זה כשר? לגבי זה אין לי מענה...
בכל מקרה, לבן שלי יש כזה, אבל לא מטעמי כשרות, ואני גם לא ממש בטוח שהוא ניסה למצות את כל אפשרויות האפייה שהתנור הזה מעניק. בכל מקרה, הוא מרוצה ממנו מאד ויש לו אותו שנה בבית.
תנור בילט אין אינו חצי כוח. הוא תנור לכל דבר ואופה מצוין. זה שהוא נפרד מהתנור המשולב ומחובר לנתיך נפרד בלוח החשמל, רק מקנה לו ייתרון ואינו מעמיס את כל העבודה במקום אחד. אני חיה עם שילוב כזה כבר כמעט 30 שנה, במהלכן החלפתי דירה וכמובן תנורים פעם אחת, ואין לתאר כמה שזה נוח ויעיל.
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תנור בילט אין אינו חצי כוח. הוא תנור לכל דבר ואופה מצוין. זה שהוא נפרד מהתנור המשולב ומחובר לנתיך נפרד בלוח החשמל, רק מקנה לו ייתרון ואינו מעמיס את כל העבודה במקום אחד.
או קיי.. אם יש לך 3 פאזות אז כן. ואם יש לך רק פאזה אחת ובמקביל את מפעילה גם מכונת כביסה, מייבש, מזגן או אפילו קומקום חשמלי? אנה תגיעי?
אני חיה עם שילוב כזה כבר כמעט 30 שנה, במהלכן החלפתי דירה וכמובן תנורים פעם אחת, ואין לתאר כמה שזה נוח ויעיל.
אשרך וטוב לך. אבל מעבר לזה, אם יש לך גם תנור מובנה וגם משולב, את הרי יודעת שיש "קצת" הבדל בביצועים ביניהם. אבל אולי... אם האחד (הנחות יותר) משמש אותך כחלבי, זה מסתדר.
 

חנהפ

Active member
יכולה להמליץ על המותג אלקטרולוקס או בוש, בקטע של תנור פירוליטי, לגבי דו תאי תצטרכי לבדוק אם יש חיה כזאת
 
לא יודעת אם עדיין יש תנורים דו תאיים אבל מניסיון - לא ממליצה. אי אפשר להדליק ביחד את שני התאים אלא אם יוצרים שקע מאד עוצמתי, ושקעים כאלה בדרך כלל יוצרים עומס כבד על החיווט הסטנדרטי שבתוך הקיר. היה לי תנור כזה והחוויה לא הייתה טובה. כבר הרבה שנים שאני עם תנור משולב כיריים שאצלי הוא הבשרי כי זו האפייה העיקרית שלי, ובנוסף לו יש לי תנור בילט אין שהוא החלבי (ובצד השני של המטבח, עם שקע נפרד). זו בעיניי האופציה הכי טובה.
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא יודעת אם עדיין יש תנורים דו תאיים אבל מניסיון - לא ממליצה. אי אפשר להדליק ביחד את שני התאים אלא אם יוצרים שקע מאד עוצמתי, ושקעים כאלה בדרך כלל יוצרים עומס כבד על החיווט הסטנדרטי שבתוך הקיר. היה לי תנור כזה והחוויה לא הייתה טובה. כבר הרבה שנים שאני עם תנור משולב כיריים שאצלי הוא הבשרי כי זו האפייה העיקרית שלי, ובנוסף לו יש לי תנור בילט אין שהוא החלבי (ובצד השני של המטבח, עם שקע נפרד). זו בעיניי האופציה הכי טובה.
 

michalgad

Active member
ממש מפתיע לקרוא את מה שכתבת אורני . כאן לכולן יש תנור דו תאי. ואפשר להפעיל במקביל את שני התנורים בלי בעיה. ממש חבל שזה המצב בארץ כי זה פיתרון אידאלי לשומרי כשרות​
 
ממש מפתיע לקרוא את מה שכתבת אורני . כאן לכולן יש תנור דו תאי. ואפשר להפעיל במקביל את שני התנורים בלי בעיה. ממש חבל שזה המצב בארץ כי זה פיתרון אידאלי לשומרי כשרות​
אבל אנחנו מדברים על המצב בישראל. צריך עוצמה גדולה מבחינת שקע, חיווט ונתיך, ולעתים קרובות הבידוד בין התאים לא מספיק מוצלח מבחינת מעבר אדים בשריים לחלבי או להיפך. ועוד לא דיברנו על כך שמישהו מבני הבית עלול להתבלבל ולהעביר דברים לא נכונים מתא לתא. רווח לי מאד כשהפרדתי בין התנורים ואני מאד מרוצה.
 

לאה סי

Active member
ממש מפתיע לקרוא את מה שכתבת אורני . כאן לכולן יש תנור דו תאי. ואפשר להפעיל במקביל את שני התנורים בלי בעיה. ממש חבל שזה המצב בארץ כי זה פיתרון אידאלי לשומרי כשרות​
גם אני מסכימה עם מיכל. יש לנו תנור דו תאי ומפעילה יחד לפעמים. הוספנו תלת פאזה ואין בעיות כלל כבר עשר שנים, ברוך השם
 
למעלה