האם יש לכם מתכון לעוגה עם פודינג שוקולד?

אצלנו אוהבים רולדה עם קרם פודינג שוקולד

ומעל מפזרת קוקוס.
הקרם יוצא מאוד טעים
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
mיטלמן וחברות יקרות אחרות, ניסיתי להזמין את

נולי להצטרף אלנו בתפוז (אותה גברת בשינוי אדרת או מחברת?), היא לא נענתה להזמנה. אולי תנסנה אתן?
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אני מתארת לעצמי שאמי מורתי "נתקעה" עם קופסת

אינסטנט פודינג שוקולד (שקנתה לפסח??) שתאריך התפוגה שלה קרב ובא ורצה מתכון לעוגה בחושה.
כמעט בטוחה שראיתי כאלה, לא זוכרת איפה, אנסה להזכר.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל


 
עוגת תותים וקצפת / בלי תותים

היי לאה - אין בעיה
תורידי את התותים אם לא בא לך
תחליפי את הפודינג וניל בפודינג שוקולד


עוגת תותים וקצפת / טובה

נעמי דה פירסט

חומרים (8 מנות)


6 חלבונים
1 חבילת פודינג וניל
1 כוס + 3 כפות סוכר
2 מכלי שמנת מתוקה
1 סלסלת תותים
1 חבילת ג'לי בזק בטעם תות


אופן ההכנה


1. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר, עד לקבלת נוקשה. מוסיפים את הפודינג וממשיכים להקציף כ-2 דקות.

2. יוצקים את התערובת לתבנית מס' 26, משומנת.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-20 דק' עד שהבסיס נהיה זהוב (הבסיס עלול לתפוח אל דאגה- הוא יורד).

4. מקציפים את השמנת המתוקה עם 3 כפות סוכר ויוצקים על הבסיס. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.

5. לאחר הקירור מעטרים בתותים, מכינים את הג'לי לפי ההוראות שעל האריזה ויוצקים מעל. מקררים היטב.

- אפשר להחליף את התותים בפירות אחרים.

הערות- נעמי-
אני הכנתי עם תותים וג'לי תותים.
והכנתי גם עם פרוסות אננס וג'לי אננס.
עוגה נהדרת.
 
עוגת שכבות דנית סלומון-עם פודינג שוקולד

נושא : עוגת שכבות דנית סלומון
תאריך : 17/03/14 23:31
מחבר/ת : נולי.

עוגת שכבות
מקור המתכון דנית סלומון
המצרכים:
לבסיס:
6 ביצים, מופרדות
3 כפות סוכר
1 חפיסה אינסטנט פודינג שוקולד

לקרם וניל:
1 מיכל שמנת לקצפת
2 שקיקים סוכר וניל
3 גביעים שמנת חמוצה
3 כפות סוכר
1 חפיסה אינסטנט פודינג וניל
לציפוי שוקולד:
6 כפות סוכר
8 כפות מים
2 כפות אבקת קקאו
100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
50 גרם חמאה רכה
ההכנה:
הכנת הבסיס:
מקציפים חלבונים לקצף רך.
מוסיפים 2 כפות סוכר תוך הקצפה וממשיכים עד קצף גמיש.
בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 1 כף סוכר עד קציפה סמיכה. מוסיפים פודינג תוך הקצפה.
מקפלים חלבונים לחלמונים ומעבירים לתבנית מלבנית 23X35 או עגולה 26 ואם רוצים עוגה גבוהה כמו שאני הכנתי תבנית 24, מיישרים את פני הבלילה.
מכניסים לתנור קר ומדליקים לחום בינוני. אופים 20 דקות בדיוק. מצננים לגמרי.
הכנת קרם הוניל:
מקציפים שמנת מתוקה וסוכר וניל לקצפת רכה.
תוך הקצפה מוסיפים שמנת חמוצה, סוכר ולבסוף את הפודינג.
ממשיכים עד תערובת חלקה ואחידה.
יוצקים על בסיס השוקולד (כשהוא קר לגמרי, כזכור).
(בשלב זה אני מכניסה את העוגה לחצי שעה לפריזר רק כדי שתהיה קרה מאד, והצפוי יתפס עליה היטב).
הכנת צפוי השוקולד:
מערבבים בסיר קטן סוכר, מים וקקאו ומביאים לרתיחה.
מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד ובוחשים עד שנמס.
מוסיפים חמאה ובוחשים עד שתימס.
יוצקים הציפוי החם על קרם הוניל הקר ומסובבים את התבנית כדי שהצפוי יכסה את כל הקרם.
מכסים את העוגה בציפוי אטום ומקררים לפחות לילה עד שהקרם מתייצב והציפוי נקרש.
 
עוגה בחושה עם פודינג

עוגה בחושה עם פודינג / נעמי דה פירסט

אני מכינה את העוגה הזו על הבסיס של הגירסה של העוגת מייפל בלי מייפל

3 ביצים
3 שקיות סוכר וניל
כף תמצית וניל שאני מכינה בעצמי
1 כוס מיץ תפוזים
1 וחצי כוס קמח תופח
1כוס סוכר
1 פודינג וניל או פודינג שוקולד
חצי כוס שמן

לערבב הכל בקערה - לא צריך מיקסר
להעביר לתבנית 24 או 26 או ל- 2 תבניות אינגליש
להכניס לתנור חם 180 מעלות בערך 45 דקות תלוי בתנור.
לבדוק עם קיסם אם מוכן
אפשר להוסיף ציפוי אם רוצים - לא חובה בכלל

אופציה - להוסיף לתערובת צימוקים או תפוחים קצוצים או אפרסקים קצוצים

בזמנו עשיתי פוסט ושרשור בפורום המטבח של רדיו איליוס - על העוגת מייפל עם גירסאות שונות - כולל תמונות .
אם בא לך לראות
 
למעלה