האם יש לכם מתכונים בשבילי לארוחת ערב...?

מה דעתך על כלום ממולא בפיתה ?
 
ת'אמת שאני עשיתי סלט (תרתי משמע
) משני ביטויים

מצלחת מלאה בכלום שאימי תמיד הייתה שואלת את אחותי לגבי מה היא רוצה לאכול ואחותי הייתה עונה לה "צלחת מלאה בכלום" לבין הביטוי "טחול ממולא בפיתה" מזהו-זה כשהם צחקו על "מחלת" ריקודי העם בשנות ה80 המאוחרות


אבל באמת שאין על לחמניה או פיתה טריים חם חם מהמאפיה
 

Murdock18

New member
אפרופו כלום ופיתה...

אני אוהב לאכול מדי פעם פיתה עם קטשופ. מומלץ לפני כן לחמם קלות את הפיתה!
 

ebi83

New member
מאוד תלוי אם חלבי או בשרי..

עד כמה המגוון או המורכבות חשובה
ובעיקר עד כמה רעבים ומה יש בבית


המלצה שלי- לכי על אותו בסיס ומשם תמשיכי בשדרוג למנה שלך.

הבסיס הכמעט קבוע שלי הוא: בצל, שום, פלפלים ולרוב עגבניות.

כולם מוקפצים יחד ואני מוסיף תיבול רלוונטי למנה עצמה (משקשוקה עד קציצות ואפילו סתם ירקות מוקפצים)
אם את עושה ארוחה לשני אנשים זה שונה מארוחה ליותר.. תני פרטים וננסה לעזור
 

Optimistic Girl

New member
יש לי המון

זה תלוי מה את אוהבת,
למשל תקחי אשל או יוגורט, מה שיש בבית
מגרדים מלפפון, אם רוצים <לדעתי נורא טעים עם> מוסיפים שום מגורד,
ואם לא שום אז עלי נענע ,
מלח פלפל שחור, וכל זה מערבבים בקערית + לחם או פיתה שאיתה מנגבים, אה ושכחתי מוסיפים שמן זית
זאת א.ערב שלי ל'מיקרי החירום' מאוד מתאים לקיץ כשחם, ולא לחורף.

יש לי עוד מתכונים אבל תלוי כמה זמן את רוצה להשקיע במתכון..

וגם תלוי מה את אוהבת..
 

al19

New member
שניצל ופירה ?

אממ
סנדוויץ רוסטביף ?
טוסט ?
ספגטי בולונז.. תלוי במידת ההשקעה.. ובמאנצ'יס...
 
יש פשטידת ברוקולי שאני מכינה מפעם לפעם

היא די פשוטה כי היא מכילה רק חבילת ברוקולי של סנפרוסט (שאני מפשירה במיקרו), 2 חבילות קוטג', ביצים ומלח ופלפל... אני מערבבת הכל ויאללה לתבנית ולתנור. אני אוהבת אותה כי היא טעימה, ממש פשוטה להכנה ואין בה קמח אז היא דלה בקלוריות ופחמימות... אבל המחיר הוא שהיא מתפרקת בהתחלה ולכן אני תמיד מכינה אותה כמה שעות קודם כדי לתת לה לשבת קצת במקרר ולקבל מרקם יותר פשטידתי


חוץ מזה חביתות ירק תמיד מצילות אותי, זה טעים, קל לאלתר את זה ובתוספת גבינה וירקות זו אחלה ארוחת ערב..

שבוע שעבר מישהי פירסמה בפורום דיאטות מתכון לקציצות טונה אפויות ממש פשוטות וסופר טעימות שגם עבדו לא רע לצד סלט לארוחת ערב אצלי, אם תרצי אחפש לך מתכון
 

Just Another5

New member
יש לי את ה-מתכון

פותחים קופסת טונה, חותכים ירקות, שמים שמן זית, לימון מלח ופלפל, מערבבים הכל ואוכלים עם לחם בצד. מתוקתק!

אם יש לך עוד קצת זמן אני ממליצה בחום על מאפינס תפוא-יוגורט או מאפינס גבינות (יש מתכונים באינטרנט ובכל מקום וזה עניין של 5-10 דקות עבודה אבל צריך לחכות לאפייה ולדעתי זה שווה). גם כן ליד סלט או סתם ירקות חתוכים בצלחת וקצת גבינה (אם לא נמאס לך חח). זה גם נותן הרגשה טובה כי השקעת וזה יצא מהתנור וכיף
 

Purple Mushroom

New member
תחפשי בבלוגה?

מומלץ להכנס לבלוג הכי פופולרי בתפוז, הבלוג של אריאלה אלון, בישול בקצב הסלסה, יש גם סיפורים. :)..
 
למעלה