האם יש לכם ניסיון עם chlorella

אמא יעל

New member
האם יש לכם ניסיון עם chlorella

שלום וסליחה שלא עשיתי חיפוש קודם לבדוק הנושא (לא יודעת איך לעשות זאת חוץ מלקרוא את כל האתר), אני נכנסת לפה לעיתים רחוקות. לאחרונה עלה בדעתי להתחיל לתת לילד כלורלה, ורציתי חוות דעתכם בנושא. להלן הקישור. http://www.mercola.com/chlorella/index.htm התחלתי לקחת בעצמי לאחר דלקת ראות ונטילת אנטיביטיקה אליה התגלתה אצלי רגישות. אינני יודעת אם זה עוזר (זה לוקח 3-6 חודשים עד שההשפעה אמורה להיות מורגשת, לפי מה שקראתי באתר המצ"ב). אשמח לקבל תגובות.

Freed1

New member
Chlorella

התחלתי לקחת בעצמי לא מזמן, עקב החלפת סתימות אמלגם- זה הומלץ כnatural chelator . אבל בפורום בו קראתי אמרו שלא כדאי לקחת לבד אלא רק עם cilantro שזה סוג של עשב או תבלין, מישהו יודע מה זה? הרעיון היה שאחד מהם משחרר את הכספית בגוף והשני עוזר להפריש אותה החוצה. היו שם אפילו מתכונים, רק שאני לא זוכרת איפה זה היה. אפשר לחפש ב google.

אנדי קטלר

טוען שגם כלורלה וגם סילנטרו (= כוסברה) אינם רצויים. אני הייתי סומכת על מה שהוא אומר. סילנטרו הוא חלש, מזיז מתכות אבל לא מוציא אותן כל שפוטנציאלית הוא יכול להזיז אותן למקום יותר גרוע. לגבי כלורלה כמדומני שהוא טען שאינה עושה דבר. לשיקולכם.

למעלה