האם יש לכם רעיון איך לחגוג את חג

surke8

New member
האם יש לכם רעיון איך לחגוג את חג

הפסח? אנו זוג לבד שמעוניין לחגוג את החג בחברה. אני מעונינת באווירה אחרת דתית אך לא פנטית אלא אווירה אחרת. בשנה שעברה ארחה אותנו משפחה דתית ראש המשפחה רב וזאת היתה חוויה מדהימה. השנה אנו מעוניינים לחגוג באווירה אחרת. אם יש למישהוא רעיון אשמח לשמוע. בתודה מראש שורקה נ.ב אני מעוניינת ללמוד את פרשת השבוע אך לא מרבנים של בית חבד וכאלה אלא בסגנון קליל יותר האם יש מקום כזה ? אני מאיזור השרון

תשובה

א. לגבי ליל הסדר - אני יודע על ראש יהודי בתל-אביב ונהורא ברמת-גן שעורכים סדרים כאלה, ניתן ליצור איתם קשר. ב. לגבי שיעורים - יש כאן לפורום לוח אירועים עם שיעורי יהדות בכל רחבי הארץ! ג. בכל פניה בעניין יהודי ניתן להתקשר ל1-800-300-613, ולקבל מענה!

אני יכול להיע לכם כמה דברים לפסח

כגון הגדות שמבארות את הסדר הקלאסי ומוסיפות עליו עוד רבדים. לגבי לימוד פרשת השבוע, אשמח אם תוכלי לפרט יותר מאיזה אזור בשרון כך שאוכל לתת הכוונה רלוונטית.

ליל הסדר בראש יהודי.

שלום שורקה, כמו ש"יהדות בשבילך" אמר- יש ליל סדר מדהים, עם קהילת ראש יהודי בתל אביב. מוזמנים בשמחה :) אם את רוצה יותר פרטים מוזמנת לפנות אלי במסר אישי... שיהיה חג פורים שמייח :)

surke8

New member
ראשית תודה על תשובתך המהירה ואשמח ל

פרטים נוספים. אנו זוג ואולי עוד אדם נוסף מעוניינים לחגוג את החג עימכם. הייתי מעוניינת בפרטים נוספים גם על ערב ליל הסדר וגם על פעילויות נוספות. בתודה מראש שורקה

למעלה