האם יש לכם שם של רופא עיניים טוב?

בישוליה

New member
האם יש לכם שם של רופא עיניים טוב?

לא בשבילי אלא בשביל בן של חברה,ראייה יורדת והם צריכים רופא טוב הם מעדיפים מנהל מחלקה אשמח אם תוכלו למסור לי שם תודה

yoavhaliwa

New member
רופא עיניים

תפנו לד"ר פולק מנהלת המחלקה של מחלקת עיניים בבית חולים קפלן, נחשבת לטובה בתחום. בהצלחה.

שלם בישוליה,

הבקשה שלך העלתה בי הרהורים וזכרונות. הרבה פעמים אנחנו נשאלים (לא כאן בפורום, בכלל בחיים) אם אנחנו מכירים רופא שיניים טוב, עורך דין טוב, פסיכולוג וכיוב'. בדרך כלל, אנחנו מנסים לעזור ולהמליץ. הרבה פעמים קורה שבעל המקצוע שעזר לנו מאוד לא מצליח לעזור למי שהמלצנו עליו בפניהם, ויכולה להגרם עוגמת נפש גדולה, שלא לדבר על רגשות אשם וכיוב'. הדילמה מוכרת וידועה, ולא חידשתי מן הסתם דבר. מסיבות שונות,החלטתי לפני שנים להפסיק להמליץ על רופאים. כל דבר אחר כן, הם לא. מעבר לזה, אני חושב שזה חסר אחריות: הנה בדוגמא שלך. יכול להיות שתקבלי המלצה על רופא מומחה בתחום הרשתית, והילד בכלל סובל מבעיות אחרות. איך נדע? לסיום - הערה אישית לגבי "מנהל מחלקה". הרבה פעמים מנהל מחלקה זה רופא מבוגר יחסית שעוסק כבר הרבה שנים בניהול, בהשגת תקציבים, בבעיות כח אדם, והוא לאו דווקא מעודכן בטכנולוגיות הרפואיות החדשניות. לפעמים, דווקא דרג הביניים במחלקות בבתי החולים הם הרופאים הטובים ביותר. בקיצור, העיקר שתהיה לו ולכולנו בריאות טובה.

ועוד משהו קטן -

כבר כמעט אמצע החופש הגדול, והבת שלך - לא רק שהיא לא נכנסה לפורום לספר לנו איך עובר עליה החופש ומה היא עושה, אלא שאפילו לאמא שלה היא לא מספרת. עובדה - אמא שלה לא עדכנה אותנו בכלום.

בישוליה

New member
אבא של נועם בנושא הרופאים

אתה צודק ואני מסכימה אתך. אנחנו למשל בקשר עם רופא עיניים מעולה שהיחיד שאבחן את בעיית העיניים של לילך. הצענו אותו אבל הם רצו רופא יותר בכיר. מה שאתה אומר מאוד נכון ,מה שטוב לי לא בהכרח טוב לאחר. באמת נקודה למחשבה. גם דרך אגב לא כל רופא בכיר הוא הטוב ביותר,בטוחה שגם אתה יודע. שיהיה רק בבריאות לכולם

רק יכול לספר מנסיוני,

שמנהל מחלקה היה זה שגרם לי את הנזקים הכי גדולים, אלו שאי אפשר לתקן, מתוך רשלנות פשוטה, סגן מנהל במחלקה אחרת ובבית חולים אחר עזב אותי על שולחן הניתוחים, בלי להתחיל ניתוח ובלי להסביר שום דבר (התברר אחר כך שהיה לו ניתוח פרטי באסותא, והוא מיהר...) ודווקא רופא צעיר יחסית היה זה שמצא פתרונות מעולים ונתן את היחס הכי טוב. זה היה לפני הרבה שנים, אני מקווה בשביל החולים שלו שהוא לא נעשה בינתיים מנהל מחלקה...

בישוליה

New member
מצטערת לשמוע שזה הניסיון

גם אנחנו לצערנו נתקלנו באותו דבר ורופאים צעירים יחסית הם שעזרו

rnisser

New member
תלוי במחלה

איך אפשר להמליץ על רופא עיניים טוב כאשר לא ידועה המחלה? כל מחלה והרופאים שלה, זה לא שרופא אחד מכיר את הכל. בנוסף צריך לזכור את הפתגם שלכל רופא יש את בית הקברות שלו אחריו. חשוב למצוא רופא שאמין עליך, או לקבל מספר חוות דעת. הרופא הכי טוב שפגשתי היה הרופא שלי בקופת חולים מכבי, ד"ר גלפר שמואל שידע מספיק כדי לאבחן אבחון ראשוני ומצד שני ידע להפנות אותנו הלאה. במידה ומדובר במקרה נדיר, הייתי פונה לרב פירר.

למעלה