האם יש לכן נסיון עם האתר AliExpress

אשבל1

New member
האם יש לכן נסיון עם האתר AliExpress

אני רוצה להזמין משם אבל רוצה לוודא קודם על אמינות האתר.

practics

New member
עשיתי מספר הזמנות

בסייבר מנדיי הסיני, לא קיבלתי עדיין דבר.
לעומת זאת, חברה קונה משם באופן קבוע ומקבלת הכל תמיד.
עשי הזמנה קטנה בתור התחלה?

shmickey

New member
אלי אקספרס זו לא חנות

אלא בעצם פלטפורמה למוכרים פרטיים להציע את מרכולתם.
קחי בחשבון שמדובר במוכרים סיניים, הרבה פעמים התמונות שהם מעלים הן לא של המוצר עצמו, אלא המוצר אותו חיקו ולכן לפעמים יהיה פער בין התמונה לבין מה שיגיע.
צריך לשים לב לעניין המידות, מכיוון שאלה מידות סיניות, רצוי לקחת מידה יותר מהמידה הרגילה שלך. בנוסף, זמן המשלוח נוטה להיות ארוך.
בגדול, מדובר בסוג של הימור, הזמנתי משם כמה פעמים והייתי מאוד מרוצה, לעומת זאת אני מכירה אנשים שקיבלו דברים מאכזבים.
לטעמי, במחירים האלה אין סיכון אמיתי ואם יש משהו שאת ממש רוצה, אולי שווה לנסות

בהצלחה!

סתם מבקרת

Active member
הזמנתי משם וגם הבת שלי הזמינה ובד"כ אנחנו מרוצות.

כלומר, אני קיבלתי בדיוק את מה שציפיתי לו בכל הזמנה, הבת קיבלה פעם גרבונים שלא היה קשר בין המידה לבין הגודל במציאות ופעם בגד ים עם פגם שעבורו קיבלה זיכוי.
זמן ההמתנה להגעת ההזמנה הוא ארוך.
הכי חשוב לבדוק את הדירוג של המוכר, חוות דעת על המוכר והמוצר ותוך כמה זמן הוא שולח את המוצר (כבר נתקלתי במוכרים ששולחים תוך שבועיים שזה זמן ארוך מאד, אם לוקחים בחשבון שבנוסף לכך המוצר יהיה בדרך עוד כחודש).
&nbsp

ToBat

New member
אני הזמנתי כמה פעמים

ואבא שלי מזמין משם המון, לוקח בד"כ זמן ארוך, לרוב הסוחרים שולחים מאוד מהר, זה המשלוח שלוקח המון זמן
אנחנו בד"כ מאוד מרוצים (אני עם בגדים ואבא שלי עם דברים של אלקטרוניקה ועד עצים לבנייה
), במיוחד כשזה במחירים כאלה אין מה להפסיד.
חשוב באמת לבדוק את התגובות למטה של מי שכבר קנה ואת האמינות של המוכר, בנוסף באלי אקספקס יש לי עם מי לדבר במקרה שהמוצר מגיע באמת לא טוב, ואם את עושה bad review הסוחרים בד"כ עושים הכל כדי שתורידי אותה..
&nbsp
בהצלחה!

למעלה