האם יש למישהו טיפ בנושא

adigreen

New member
התופעה של פטריות ברגליים נובעת

מכמה סיבות. בראש וראשונה מתכונות אישיות באותם תנאים אדם אחד יסבול והאחר ממש לא. הגיינה אישית חשובה. גרב שנלבשה והוסרה לא חוזרת לרגל אפילו אם השתמשו בה שעה אחת בלבד. רצוי להשתמש בגרב כותנה זסופגת לחות. יש לייבש את הרגל ובמיוחד בין האצבעות ואפשר להשתמש בטלק מיוחד המכיל חומר נגד פטריות. לאחר כל רחצה יש להשתמש במישחה נגד פיטריות ויש היום כמה משחות מעולות למטרה זו. במלתחות ציבוריות לא ללכת יחפים אלא עם קפקפים. בטיפול נכון רואים תוצאות אחרי שבועיים. אם אין שיפור יש לגשת לרופא עור. גם אם נירפאים יש להמשיך בטיפול מונע ובמינונים מונמכים. אלעד

psa

New member
הטיפ הטוב ביותר בנושאים בריאותיים

לגשת לרופא. יש כל מיני סוגי פטריות והטיפול אישי לכל אחד. מה שטוב לאחד לא טוב לשני ואפילו גרוע. רפואה שלמה...

sshoshan

New member
מעבר לרופא ולמשחות,שכמובן יש לנו.

מדובר בחייל,וחשבתי שאולי יש איזה טיפים של אנשים שעוברים מדור לדור.

psa

New member
נדמה לי שקיימת משחה שאינני זוכרת

את שמה .אך פרסמו אותה רבות בזמנו למטרה זו. אני בטוחה שבסופר-פארם /בית-מרקחת יעזרו לך. בהצלחה.

משחת למיזיל

נתנת לרכישה בסופר פרם ללא מרשם רופא וכמובן שחשוב מאוד לחייל בזמן המקלחת לנעול כפכפים נגד גרוד יש משחת undecyl גם היא ללא מרשם רופא , אינה פותרת את בעית הפטריה אך מקלה מאוד על הגרד.

אבא אסא

New member
כל קודמי אמרו דברים נכונים מאד!!!

דבר ראשון - לשמור על מקום תמיד הגייני. דבר שני - לתת לא "לנשום" שלא יהיה סגור בנעליים כל היום. דבר שלישי - ללכת לרופא גם אם זו תופעה חולפת. בהצלחה, אסא.

sshoshan

New member
תודה לכל המתייחסים הרציניים.משך

סוף השבוע החייל השרה את כפות רגליו הדואבות במים עם מלח מגנזיום,עשה ג'קוזי לרגליים עם סבון דרמקס ומרח את המשחות שקבל.בין לבין הוא איבק בטלק אנטיספטי. התפללו לטוב.

צפנתי

New member
זה בעור או תחת הצפרניים?

לא הבנתי, ויש לי עיצות לזה וגם לזה..

sshoshan

New member
../images/Emo46.gifעל העור,מין שלפוחיות כאלה

אשר גורמות לקילוף העור,וגם מכאיבות מעט.

נשמע כמו יבלות, ולא כמו פיטריות

לגשת לרופא, אין מה לשים משחה נגד פיטריות, על יבלות! חבל על הכסף ועל הזמן. לגשת לרופא להכרעה.

sshoshan

New member
היה אצל רופא.אני ממש מרחמת עליו.

אולי אחרי בטיפול שקבל פה תחול איזו הקלה.

צפנתי

New member
ומה הרופא אמר? פיטריות או יבלות?

המון בריאות "ושפשוף" קל, כלומר שפשוף בלי חיכוך, ובלי יבלות!

רונקי

New member
אם זה יבלות,

גרוב\י שתי זוגות גרביים *אחד על השני* יהיה קצת חם, אבל כך כתוב אצל אודטה.
בהצלחה.

יש משחה שמורחים על יבלות.

אווץ', מסכן. נשיקות ואיחולי החלמה חמים!!! (אני עבדתי עם סירה קוצנית ומרחתי את המשחה בשביל לקלף את העור, נגד הקוצים שלא הצלחתי להוציא עם פצנטה ומחט.)

למעלה