האם יש למישהו עוד צל של ספק

שרוף

New member
האם יש למישהו עוד צל של ספק

ביחס לשס? ראו דרישותיה האחרונות ותבינו כיצד מאפיה עבריינית משתלטת על השלטון הכח והכסף. השילוב של דמוקרטיה חלשה עד כדי להחריד סיאובו של הפוליטיקאי הישראלי המצוי ומדיניות השתלטות אלימה תוף שימוש בערכי דת (שטיפת מוח להמונים) ובתקשורת מושחתת אכולת הרייטינג הם הכוח של מפלגה אנטי ציונית הבזה להמנון ולדגל ולשלטון החוק בדרך להשתלטות על המדינה והפיכתה לתיאוקרטיה מלוכנית.

a-s-inv

New member
ראיתי בדבריך יותר שינאה מאשר אמת

הבנה מינימלית בפוליטיקה צריכה לדעת מה זה סחטנות זה השיעור הראשון והכי קל ופשוט שלומדים פוליטיקה, אז תסביר לי עכשיו מה דרישתם על 17 המנדטים יותר גרנדיוזית מדרישת מפלגת העבודה עם פחות מ-26 מנדטים שהולכים לקבל תיקי ביטחון וחוץ, זו הפוליטיקה זו לא ש``ס תחשוב קצת אם תרצה תלמד מהם אחרי הכל היא רחוקה מלהיות מפלגה דתית בטח לא חרדית, בוחריה הם מסעודה וז``וז``ו, מכיר?

hreuven2

New member
עיוות תמונה

ש``ס מובילה את נושא אי גיוס תלמידי ישיבות והנסיון שלך לשוות להתנגדות לש``ס גזענות פוגעת יותר באומרה. אינני רוצה שבהנהגה הכי בכירה במדינה יהיו אנשים שאינם ציונים,ולגבי משרד החוץ והבטחון-יש להם בכלל מועמדים?

אלוני.

New member
ש``ס

אין להם יומרות לקבל את תיק החוץ/ביטחון . הקהל שלהם שלח אותם לכנסת מסיבות מאד מוגדרות והם פועלים להשגת מטרה זו, גם אם זה לא נראה לנו. היה כדאי לנו ללמוד את צרכי הקהל הזה, הוא גדול מאד ויש לו צרכים. אין טעם לטמון ראש באדמה ולהגיד שהם לא קיימים או שהם יעלמו מעצמם. את נושא גיוס תלמידי הישיבות לא הם המציאו, וגם לא את נושא ה``סחטנות`` הכספית.

שרוף

New member
אלוני אף אחד ובמיוחד אני לא

מתעלם מקיומם. הם פה והם עובדה אני מתכוון לחרדים. אבל פרזיטיות קרי לחיות על חשבון המיסים שאני משלם לזה אני לא מוכן.לשלוט בחיי החילוניים ולהכתיב לי כפייה דתית זה אני לא מוכן.נכון הם לא המציאו את נושא ההשתמטות מהצבא אבל הם הביאו את הנושא הזה לממדים מדאיגים ביותר. אין להם שום יומרות לחוץ ובטחון יש להם יומרות לתיקים כלכליים חברתיים ששם נמצאים השקלים והדולרים. אני לא חוזר בי. ואומר ששס היא מאפייה עבריינית ואלימה שהשתלטה על הכנסת ומשם היא מממשת את התכנית הסופית קרי חיסול מדינת ישראל כריבונות קונסטיטוציונית והפיכתה לתיאוקרטיה מלוכנית.

למעלה