האם יש למישהו

• פותח הנושא dadi1
  • פורסם בתאריך

dadi1

New member
האם יש למישהו

כאן מושג במכונת כביסה? המכונה בבית הוריי כנראה נכנסה לתקופה לא טובה. בזמן הכנסת מים למכונה, הפעולה לא מפסיקה והמים ממלאים את הדוד עד שהם גולשים מתוך תא הכנסת אבקת הכביסה. מאחר ואין סתימות במכונה. אני מניח שהבעיה היא באיזשהו התקן במכונה שמפקח על כמות המים. האם אני צודק ? ואם כן מהו אותו חלק? תודה מראש דדי

רז חשמל

New member
ממליץ להזמין טכנאי

אני ממליץ להזמין טכנאי ע"מ לפתור בעיה כזאת המכונת כביסה .

dadi1

New member
שמעתי

על החיה הזו שקוראים לך טכנאי, פשוט לא הייתי בטוח שהשמיעה שלי טובה. יקירי, כבוד המנהל, פניתי לפורום הזה על מנת לתקן את המכונה בעצמי ולא על מנת שיפנו אותי לטכנאי. אני בטוח שאני רק צריך פוש קטן והשאר ירוץ. כבר הייתי בסרט הזה לא פעם.

רשר

Well-known member
מנהל
מפסק פניאומטי תפוס או סתום בלכלוך

הוצא את הצינורית מתחתיו ונשוף אויר לתוכה אם לא עוזר נשוף בעזרת הצינורית לתוך המפסק והקשב לצליל תנועת המיקרוסויץ' אם אוה לא זז צריך להחליפו. חלפים לציוד לבן (תנורים, כביסה, וכו,,) ניתן למצוא אצל: דובין רח' פרץ 42 תל אביב 6883853 , להביא דוגמא או מספר קטלוגי, ובכל מקרה דגם מדויק של המכונה, בהצלחה רן

dadi1

New member
נשפתי

אבל הכל נשמע בסדר, היה רעש כזה של המפסק, הרעש המוזר הרגיל. לא שמתי לב למשהו שונה. האם זה חייב להיות זה? או שיש לך עוד רעיון?

קובּי

New member
ככה

אם נשפת ושמעת 2 נקישות אז מד המים(םרסוסטט) תקין, תבדוק 2 דברים: הצינורית הדקה שמתחברת לפרסוסטט אם היא לא סתומה(תבדוק,גם את החיבור שלה לצינורית היותר עבה{סיפון})אם גם שם אין סתימה אם אין סתימה והכל תקין,תבדוק אם אין קרע בצינורית ומשם יוצא אויר,

doram44

New member
חבר אם לא שמעת חשמל יכול להרוג.

תנסה עם בעיטה...(צחקתי) לפעמים אין קיצורי דרך. תברר עם יצרני המכונה אולי מישהו יכול לעזור לך בטלפון.

למעלה