האם יש למישהי/ו חותכן בצורת לטאה

האם יש למישהי/ו חותכן בצורת לטאה

להשאיל לי למשך החודש הקרוב? פלסטיק או מתכת? תודה רבה! אפשר לפנות אליי במסרים... איריס.

milat1

New member
לא את זה, אבל משהו אחר שרצית

את החותכנים המרובעים והמלבניים, מצאתי אתמול באתר באינטרנט- לא ביוקר בכלל.ובאותה הזדמנות עשיתי גם קנייה לעוד דברים כמו האקדח הירוק, טכסטורות, חותמות. כך שזה יצא משתלם. אם זה מעניין אותך תגידי, אני אעלה את הקישור.

אמנם לא איריס...אבל אשמח לקישור

לאתר...

milat1

New member
רוני! אני עושה את הלהבות שלימדת

אותי וזה מצליח!! אולי אני אעלה את התוצאה להשוויץ, אם אין לך התנגדות.

../images/Emo24.gif מה זאת אומרת אין לי התנגדות

?! אני אשמח מאד מאד לראות ועוד יותר שמחה שהצלחת!!! כל הכבוד!

milat1

New member
טוב אז הנה סוף סוף הלהבות ../images/Emo213.gif

תאמיני לי רוני, ממש הצליחו לי. אבל מה הגליל לא כל-כך... וגם צמצמתי אותו יותר מדי כך שכבר פחות רואים אותן. אבל לא משנה - אני שמחה שמתוך הוראות בכתב בלבד, ובלי תמונות הבנתי ויישמתי! ברור שזה מראה שגם יש לי מורה טובה! אז מה דעתך מורתי? חופשי תגידי גם איפה יש מקום לשיפור. אגב למה עלי הכותרת יצאו לי מרובעים? לא לכך התכוון המשורר!

מילת יקירתי, קודם כל הלהבות - מושלם

באמת! דקות, יפות ומקצועיות! כל הכבוד! לא בטוח שאני הייתי מצליחה להבין מההסבר בכתב... לגבי הגליל, אכן יש מקום לשיפורים. אנסה לעזור...לגבי ה"מרובעות" יש כמה אפשרויות - אחת היא שלא "אטמת" לגמרי את כל החורים בגליל לפני הצמצום - כנראה במיוחד לידסוף עלי הכותרת (תצלמי לפני הצמצום - זה יעזור). אפשרות שניה שהפסים ששמת מסביב לא היו מספיק גמישים והם שינו לך את הצורה של עלי הכותרת. דבר אחרון, כשאת מכינה עלי כותרת, כדאי לסדר אותם בעיגול ואז לצמצם את גליל האבקנים בהתאם למרווח שנשאר - אצלך הוא גדול מידי והפרח "מפוזר" קצת והמרכז לא פרופורציונאלי לשאר.... מצטערת על האורך... מקווה שעזרתי. את בהחלט מוזמנת לפנות תמיד - בשמחה!

milat1

New member
איזה כיף! אני מאד שמחה שכך את

חושבת. את צודקת באמת לא אטמתי בכלל את החורים, לא רק לגמרי... דווקא גודל האבקן היה במכוון- אני אוהבת מרכז גדול , כי אז הפרח נראה יותר תמים כזה... אבל אני אנסה לפעול לפי הוראותיך הנ"ל ולשפר! באמת תודה על הכל

מילת - על מנת שיצאו עלים עגולים

המשולש שאת מכניסה בין עלי הכותרת צריך להיות טיפה מושקע בצדדיו- תצמידי 2 אצבעות זו לזו ותראי את הרווח שנשאר -ככה בערך זה צריך להיראות בחתך. כמובן שצריך שהעלה כותרת עצמו יהיה מעוצב בצורה עגלגלה. 2 הצורות משפיעות זו על זו. חסרה לי קצת סימטריה בפרח שיצרת - אבל הצבעוניות שלו נהדרת. הרצועה שחור לבן סביב הפריח מאד יפה ונראה לי מה זה מסובך

milat1

New member
תודה! אבל לא כל כך הבנתי את

ההסבר עם האצבעות... שמחה שאהבת את הצבעוניות והרצועה שחור לבן בכלל לא מסובכת- פשוט שכבה שחור על שכבה לבן, כל פעם חותכים ומצרפים זה על זה. לבסוף חותכים דק ואז נוצר הפיספוס הזה. אתן נותנות לי מוטבציה לעשות עוד הפעם - יותר מוצלח!

מנסה לצרף לך רישום - שימי לב לחלק

הירוק (ציירתי רק אחד כאלו צריכים להיות כל החמישה ) זה לא משולש ממש אלא משולש שהצדדים שלו שקועים פנימה. בקיצור מול עלה קמור משולש קעור. בנתוש

למעלה