האם יש למשהו קונספירציות על

לוו

New member
האם יש למשהו קונספירציות על

השואה לכבוד יום השואה (למחר)

nights

New member
קונספירציה הפוכה../images/Emo29.gif

רוב מכחישי השואה טוענים שזו קונספירציה יהודית שלא היתה ולא נבראה. הבעיה כאן היא להחדיר את השואה, שצרובה לנו בלב ובזכרון הקולקטיביים, למוח של שאר עמי העולם. לא?

../images/Emo16.gif נזכור ולא נשכח ../images/Emo16.gif

לזכר שישה מליון יהודים שנטבחו... האסון כ"כ גדול שיש אנשים שמכחישים כי הם לא מסוגלים להאמין! הם גם לא מסוגלים להאמין שאחרי הכל נשארנו עם חזק והקמנו מדינה! הכל בזכות הקב"ה! נס גלוי! זה מאמאש נס (כמו שהמורה לאנגלית אמר...)

חזיר בר

New member
הכל בזכות הקב"ה

אני באמת לא רציתי להכנס לעניין האלוהים הזה, אבל זה כל כך קפץ לעין שלך שדיברת על האסון הכל כך גדול,על שישה מיליון יהודים שנטבחו ובאותה נשימה את אומרת שהקמנו מדינה רק בזכות אלוהים ושצריכים ללקק לו את כפות הרגלים (המופשטות כן,זה מעל לבינתנו). תראי,אני לא מאמין באלוהים בכלל,לפי תפיסתי את השואה עשו בני אדם והיחידים שצריכים להודות להם על כך שהמדינה הוקמה זה לציונים הגדולים שלא השאירו דברים בידי שמים אלא הלכו ועשו מעשה. אבל,אם את מאמינה,איך את יכולה רק להלל את אלוהים הזה שבדיוק מילה וחצי לפני סיפרת על איך בהשגחתו נרצחו כל כך הרבה אנשים. נס גלוי בתחת שלי,אפילו אם יש אלוהים האחרון בטעות,הוא האחרון שהייתי מודה לו על המדינה אחרי החרא הקודם שהוא עשה. אבל כמו שאמרתי,כל אמונה באל או כוח עליון אחר לא קיימת אצלי.

nights

New member
בזכותו וגם באשמתו../images/Emo29.gif

יש מאמינים שיכולים להתייחס ברצינות ובכובד ראש לקביעה הזו? (חוץ מהתשובה המתבקשת שזה מעבר לבינתנו)

IC4

New member
האם רק אני וחזיר בר מתרעמים

על האמונה של איכרי פורום מאטריקס קונספירציות אחרות באלוהים גדול שחי למעלה (ובעצם גם למעלה כי הוכיחו רשמית שכדור הארץ הוא אכן כפי הגדרתו , כדור) -- אלוהים הוא רק סרט, תרגעו לא הכל קשור בו

TomerZimmermann

New member
אתה יודע שאני מצטרף אלייך בהתרעמות

מה שאני לא מבין זה איך *אתה* יכול להאמין בכל מיני דברים על טבעיים כמו נקודת אור מדברת (סליחה, טלפטית) שמנסה להעביר מסר על עולם טוב יותר (או מה זה לא היה). הרי זה כמו אלוהים בדיוק. damn... דה-ז´ה-וו מוזר. כבר היינו בדיון הזה כמה עשרות פעמים. שכח מזה.

IC4

New member
אני יותר מוקסם מהסיפור מאשר

לנסות לשאול את עצמי אם אני מאמין או לא לא איכפת לי אם אני מאמין או לא
אוווווז!!

למעלה