האם יש לנו טלוויזיה וורודה ?

MARMELAD

New member
../images/Emo44.gif טלויזיה ורודה..? YES!

בהחלט אפשר להגיד שמריבוי הערוצים יצא משהו טוב. סרטים, סדרות, דוקומנטרים: הומואים בכל מקום. אם המטרה של YES הייתה לגרום לי להתחבר אליהם, הם הצליחו. אמנם אצלי ספציפית המעבר היה דווקא בגלל "לחיות את החיים" אבל בהחלט לתכנים הורודים יש חשיבות במעבר הזה. כשגרתי באילת, כל הקשר שלי לסצינה ההומואית היה הזמן הוורוד והאינטרנט. עכשיו כשאני גר בת"א, יש לי עוד הרבה אופציות אחרות להכיר את החיים ההומואים. אבל אם לא הייתי גר בת"א, סביר מאוד להניח שהקשר הראשי שלי לקהילה היה הטלויזיה. מדברים על ערוצים ורודים. אני לא צריך אותם. טוב לי עם מה שיש. סרטי מועדון הסרט הורוד מגיעים לטלויזיה (ובאותו הקשר אני ממליץ על הסרט שישודר ביום ששי הקרוב ב YES+ - Beefcake), סדרות, דוקומנטריים. מה צריך יותר מזה? אולי חבר

וזה מעביר אותנו לשאלה היותר כללית

האם יש מקום בכלל לכלכלה ורודה ? אני בטוח שיס הרוויחו הרבה מאוד מנויים כמוך, בגלל ההתייחסות שלהם לצרכי הקהילה. אנחנו נכוח כלכלי, ועסקים (בכל תחום) שיזכרו את זה - ירוויחו.

MARMELAD

New member
לשקל הוורוד (או הדולר, או מה שלא)

יש כוח. זה דבר שהוא כבר ידוע וברור. לראייה אפשר להביא את כל העסקים שפונים ספציפית לגייז - חברות נסיעות, חנויות מין, YES, חנויות בגדים, אפילו משקפי שמש. הכל הולך. אני כרגע עובד בתחום של פרסום, ספציפית לקהל של גייז. אני מסביר לבעלי העסקים שאני נפגש איתם, ששוה להם להשקיע בקהילה. אם נשתמש בהכללה מסויימת, מרבית חברי הקהילה נמצאים במצב כלכלי יותר טוב משל מקביליהם הסטרייטים. גבר הומו בן 35 בד"כ לא מפרנס משפחה. דירות, ע"פ סטטיסטיקה, רוכשים חברי הקהילה בגיל מאוחר יחסית יותר מסטרייטים. כנראה שזה בגלל שהם לא צריכים דירה לגדל בה ילדים. גם ההורות של הומואים ולסביות מגיעה בד"כ בגיל יותר מבוגר. אז מה זה נותן בעצם? קבוצה של אנשים שחיים חיים נוחים כלכלית באופן יחסי, שיש להם כסף לבזבז, שלא טרודים במשכנתא-פעוטון-טיטולים, ואפילו יותר מזה: מאחר ובחברה ההומואית-הגברית למראה יש המון חשיבות, לגייז יש נטייה לבזבז המון כסף על פינוקים סטייל חדר כושר, קוסמטיקאיות, ביגוד אופנתי, תספורות עדכניות - הכל כדי להישאר "שיק". ובעל עסק שמשכיל לפנות ישירות אל הקהילה, מרוויח אותה בריבוע.

למעלה