יכולה לנסות ולהגיד, מה שההכרה שלי מדמיינת: המשמעות היחידה של יקום פנימי היא רק עבור כל אחד מאיתנו.ניל דה גראס טייסון אסטרופיזקאי ואסטרונום אמריקאי מדבר על העובדה המדהימה ביותר בעולם - שהיקום נמצא בתוכנו, האטומים שלו נמצאים בתוכנו.
האם עשויה להיות לכך משמעות כלשהיא?
אני
יכולה לנסות ולהגיד, מה שההכרה שלי מדמיינת: המשמעות היחידה של יקום פנימי היא רק עבור כל אחד מאיתנו.
וכשגופנו "מוריד עלינו" את השלטר,
אני יכול להבין שהיקום שלנו מפסיק להתקיים. את המשפט השני , מתאחד מחדש עם האדמה קשה לי להבין...תוכלי להסביר למה הכוונה?היקום שלנו מפסיק להתקיים ומתאחד מחדש עם האדמה אליה אנו שייכים.
אנסה. כתבתי את מה שאני "מאמינה" בו...אני יכול להבין שהיקום שלנו מפסיק להתקיים. את המשפט השני , מתאחד מחדש עם האדמה קשה לי להבין...תוכלי להסביר למה הכוונה?
אתה טועה. זה נכון שאנחנו נמצאים בתוך היקום אך מכיוון שכל היסודות שקיימים בעולם שלנו הגיעו לאחר המפץ הגדול מכוכבים מסיביים שהתפוצצו שהוריקו את ה "קרביים" שלהם, לחלל ומשם אלינו, אז אותם מפעלי יסודות שהם אותם כוכבים הם המקורות למה שאותם האטומים שקיימים בינינו, ולא רק אלא גם בתוכנו. הוא מסביר לך את זה בקליפ בצורה מאוד ברורה. אתה מנסה לחלוק על משהו שאין לך בו הבנה. אתה רוצה הוכחות נוספות של מדענים מהארץ? גם את זה אוכל לשלוח כאן.לא, אין לכך שום משמעות כי בהגדרה, אנחנו נמצאים בתוך היקום ולא להפך.
האטומים אינם נמצאים "בתוכנו", אטומים מרכיבים אותנו ואת כל מה שסובב אותנו.
לעשות משחק מילים ואז לנסות לחפש בו משמעות, זה התעסקות די חסרת תועלת שלא תוביל לשום מקום...
הוכחות למה?אתה טועה. זה נכון שאנחנו נמצאים בתוך היקום אך מכיוון שכל היסודות שקיימים בעולם שלנו הגיעו לאחר המפץ הגדול מכוכבים מסיביים שהתפוצצו שהוריקו את ה "קרביים" שלהם, לחלל ומשם אלינו, אז אותם מפעלי יסודות שהם אותם כוכבים הם המקורות למה שאותם האטומים שקיימים בינינו, ולא רק אלא גם בתוכנו. הוא מסביר לך את זה בקליפ בצורה מאוד ברורה. אתה מנסה לחלוק על משהו שאין לך בו הבנה. אתה רוצה הוכחות נוספות של מדענים מהארץ? גם את זה אוכל לשלוח כאן.
כחומר למדיטציה זה נחמד. לא יותר מזהניל דה גראס טייסון אסטרופיזקאי ואסטרונום אמריקאי מדבר על העובדה המדהימה ביותר בעולם - שהיקום נמצא בתוכנו, האטומים שלו נמצאים בתוכנו.
האם עשויה להיות לכך משמעות כלשהיא?
ואיך פה בדיוק הקשר למדיטציה???כחומר למדיטציה זה נחמד. לא יותר מזה
מדיטציה זה מצב תודעה. הרעיון שהקוסמוס נמצא בתוכינו אמור להביא למצב תודעה של חיבור לכל ההוויה. אם אתה לא אוהב את המילה מדיטציה אפשר להגיד שזה ניסוי מחשבתי.ואיך פה בדיוק הקשר למדיטציה???
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.