האם יש מאגים עבדים למאגים חזקים אחרים ?

סיריוס1

New member
האם יש מאגים עבדים למאגים חזקים אחרים ?

ידוע שכוחם של מעשים וכוונות מאגיים יוצרים כוחות טבע וחיים שמניעים מאורעות ומצבים ודעות של אחרים. לפיכך, ברור כי ישנם מאומנים היטב בעלי ידע ונסיון רב שנוטים להשפיע על אחרים באופן שגורם להם לחשוב ולעשות מעשים שישרתו את תפיסת העולם והסגנון של האותו מאד ותיק. כלומר נוצרת היררכיה הדומה למונרכיה מלכותית, ישנו מאג ראשי וותיק שיש לו כח ויתרון על מאגים צעירים אחרים, כנגדו יש את האשה שמתאימה לו ולכן הם מהווים איזון זכר-נקבה, כלומר מלך ומלכה שלא בהכרך במערכת יחסים מודעת וקרובה. תחתיהם ישנם זוגות דומים של מאגים פחות חזקים ופחות מאומנים, ותחתיהם עוד יותר חלשים. מבנה פרימדיוני טהור. ניתן להבין כי המאגים שנמצאים בדרגה גבוהה יותר נוטים להיות "האצולה" של ההיררכיה ואילו החלשים יותר נוטים להיות "הנתינים". חלק מאותם ניתינים מצליחים לקבל כח מיוחד מהאצולה שיוצר שעבוד של נשמות לא מאגיות ( סתם אנשים ) תחתיהם, כלומר, לאצולה הנתינים עבדים ולנתינים סתםפ אנשים חלשים הם עבדים. צורת העבדים עבוד מעמד הנתינים הוא כעובדים בעסק שבבעלות אותם נתינים בתפקידי שירות ועבודה רבה ומאומצת במיוחד שמשאירה להם דמי קיום והתרבות מינימליים... לרוב מעמד האצולה הוא זה שמאפשר לנתינים לשעבד עבדים אולם ללא נכונות האצולה הנתינים עלולים למצוא עצמם במרד כנגדם ולאבד את נכסיהם ומעמדם... האצולה בדרך כלל הם נשמות ותיקות שצברו ידע מאגי בהרבה גלגולים בהרבה עולמות. חלק קטן מהם עוברים את שלב הגלגולים ועוברים להיות "אלים" "ואלות" שהאימפריות שלהם בעולם הזה הם הדתות וכל העובדים אותם כאלים של דתות... האלים הללו הם הסופר-מאגים שמעל למלכים ולמלכות של מעמד האצולה. לרוב, מעמד האלים הוא הגבוה ביותר שניתן להגיע אליו בסולמות המאגיה השונות. מעליהם יש רק את אלוהי האלים, הוא המכונה "האל העליון"... והמבין יבין אילו נשמות יש בעולם הזה...

Jerald_Admonds

New member
אני אשמח לדעת-

האם זה מידע שנובע מתיקשור? או מנסיון חייך? או מחוש פנטזיה מפותח מאוד?

סיריוס1

New member
חוסר החכמה שלכם רק מרגיע אותי...

...המאגים כאן לא מהווים איום או תחרות. אתם קבוצת תמימים נחמדים. נעים להיות כאן אתכם. לא מפריע לי מה נאמר על פוסט זה.

gwizard

New member
טעות בידך

זה לא חוסר חוכמה, זה פשוט העובדה שאנו לא רואים אותך ממטר. אם היית באמת מהווה איום רציני אז כנראה שהיינו מזמן משמידים אותך על המקום. אבל מה היא נמלה עבור פיל ?

סיריוס1

New member
"משמידים", אהבתי את המילה. חבל שאתה לא....

...מבין את המשמעות שלה. יתכן וזה מה שעשו לך ובגלל זה ככה אתה מדבר... מאוד יתכן שהרגו לך את הניצוץ שבלב. חבל. בטח אתה גם חיוור כמו הירח. מה שמלמד על מי הושמד כאן... מי שלא מושמד זוהר ומאיר כמו השמש וממש לא ינסה להשמיד מישהו אחר. מי שמושמד שונא את זולתו ומהווה חלק ממערך מאוד מעניין של צבאות חושך נחמדים למשחק...

gwizard

New member
תודה רבה לך

כבר הרבה זמן לא צחקתי כל כך ממשהו שנכתב בפורום.

spiral dancing

New member
../images/Emo6.gif WELL SAID!!

שנאה מולידה שנאה, יפה מאוד!!! מזמן לא מצאתי פוסט מרענן כל כך ו... ובכן... נכון כל כך!
יאללה סיריוס תחתום ויתור על שאר השטויות שבדרך כלל נמצאות בפוסטים שלך ותשאר באמת... הרבה יותר מרענן!

Sofia Lorain

New member
../images/Emo6.gif

כבר הרבה מאוד זמן שהגישה האיומה הזו שלך לא משתנה... בהתחלה מצאתי את זה משעשע, אחר כך התחלתי להתרגז, ועכשיו אני לא יודעת האם לבוז או לכעוס על זה שאתה מרשה לעצמך להתייהר בנוצות שאולות, פיסות מידע חסרות ערך או בסיס אותן ליקטת ממה שנראה כאוסף מגזינים מיסטיים וסדרות טלוויזיה. הדבר האחד והיחיד שמרשים אותי בך זו העקביות המדהימה בה אתה יכול להכביר מילים בזמן שאתה בעצם לא אומר שום דבר. אתה מציג דעות שלך כעובדות, וכשמעמידים אותך על טעותך, בניגוד לכל היגיון, אתה מעמיד פני נעלה. אני לא יודעת באשר לשאר חברי הפורום, הריי אני לא משתתפת קבועה, אבל אני אישית מוצאת את זה פשוט מקומם. אתה יודע מה? נניח לעובדה שאני משוכנעת בתשעים אחוז שמרבית הדברים שיוצאים לך מהמקלדת הם פשוט המצאות פרי דמיונך. נניח שאני באמת מאמינה שמלאכים או חייזרים או מי שלכל הרוחות פגשת העביר לך את כל החוסר ההיגיון המרוכז הזה, אפילו אז הערכתי אלייך הייתה שואפת לאפס – כי אתה פשוט מחלק מידע (שלפי מה שאתה אומר הוא דגול וסודי ואסון יקרה לו רק הוא ייפול בידיים הלא נכונות) שכזה במקום בו כל אדם ואדם יכול להניח עליו את מבטו! מידע כזה, שאתה פשוט נותן לכל דורש, וגם כאשר אין לכך דורש – כאילו ידע מאגי הוא בשבילך נייר עטיפה של מסטיק. אני מתנצלת על גסות הרוח ומאחלת לך יום נעים

דוקטור עושה סיבוב חולים בשלוותא

הוא פונה למאושפז הראשון "שלום, מי אתה, מה שלומך ?" המאושפז עונה לו "ד"ר, שחרר אותי מיד ! אני המשיח, אלהים שלח אותי לגאול את עם ישראל !" המאושפז השכן צועק "הוא שקרן ! לא שלחתי אותו !"

למעלה