האם יש מאכל טוב יותר לימים קרים וגשומים מלאצ'ו?
ט טומי* New member 9/1/04 #5 זה נורא פשוט.... בצל אחד עגבניה, פלפל אחד, מלח ופאפריקה לפי הטעם ....מטגנים בשמן כפי שעושים שקשוקה בידיוק
זה נורא פשוט.... בצל אחד עגבניה, פלפל אחד, מלח ופאפריקה לפי הטעם ....מטגנים בשמן כפי שעושים שקשוקה בידיוק
נ נופר א New member 10/1/04 #7 הגעתי לכאן בעקבות מדינת ישראל../images/Emo140.gif שהמליצה בחום רב על הפורום ובאמת היא צודקת!!!! איזה יופי כאן!!!! התמונות ממש נהדרות,גם אלו של האוכל וגם של הונגריה, לא ידעתי שהונגריה כל כך יפה, ממש היה כדאי להצטרף אליכם שבת נעימה לכולם!!!!!
הגעתי לכאן בעקבות מדינת ישראל../images/Emo140.gif שהמליצה בחום רב על הפורום ובאמת היא צודקת!!!! איזה יופי כאן!!!! התמונות ממש נהדרות,גם אלו של האוכל וגם של הונגריה, לא ידעתי שהונגריה כל כך יפה, ממש היה כדאי להצטרף אליכם שבת נעימה לכולם!!!!!
ב ברק 188 New member 11/1/04 #11 ברוכה הבאה ולמי שלא יודע נופר מנהלת פרורם בישול לילדים,אז נפתח בשאלה: איזה מאכל בנוסח הונגרי חביב על ילדים? תודה מראש, ולחיי מדינת ישראל שאל ושלך.
ברוכה הבאה ולמי שלא יודע נופר מנהלת פרורם בישול לילדים,אז נפתח בשאלה: איזה מאכל בנוסח הונגרי חביב על ילדים? תודה מראש, ולחיי מדינת ישראל שאל ושלך.
ד ד ר ו מ י ת 1 New member 11/1/04 #12 לברק 188 תיקון...מדינת ישראל היא מנהלת הפורום בישול לילדים ולא נופר. ולשאלתך, הילדים הפרטיים שלי הכי אהבו כשהיו קטנים טורוש גומבוץ.
לברק 188 תיקון...מדינת ישראל היא מנהלת הפורום בישול לילדים ולא נופר. ולשאלתך, הילדים הפרטיים שלי הכי אהבו כשהיו קטנים טורוש גומבוץ.
L liti New member 10/1/04 #9 תסלח לי טומי שאני חולקת עליך, אך בימים אלו אני מעדיפה צול'נט... (אגב, נכון שההונגרים אומרים צ'ולט ולא צול'נט?)
תסלח לי טומי שאני חולקת עליך, אך בימים אלו אני מעדיפה צול'נט... (אגב, נכון שההונגרים אומרים צ'ולט ולא צול'נט?)