חוץ מהרגשת הגועל, "אכילת נמלה כרוכה בחמשה איסורי תורה וממילא הנזק הרוחני הוא גדול. אולם כאמור צריך להגדיר את המצב: האם זה שוגג כי יש סיכוי סביר שיש נמלה רק לא ראית אותה וכד', או שבדקת היטב ולא ראית, שאז את אכלת נמלה חלילה, זה לא שוגג אלא אונס. "אכלתי הבֹּקר בטעות נמלים. מרחתי דבש שנותר על השיש בלילה על פרוסה, כאשר סיימתי חצי - שמתי לב לפתע כי מכיל נמלים קטנות. ניסיתי להקיא, אך לא עזר הרבה.... האם עלי לחשוש ממחלה מסויימת?? הדבש כמובן "עף" לפח האשפה...
לדעתי זו סכנה גדולה מאד.אכלתי הבֹּקר בטעות נמלים. מרחתי דבש שנותר על השיש בלילה על פרוסה, כאשר סיימתי חצי - שמתי לב לפתע כי מכיל נמלים קטנות. ניסיתי להקיא, אך לא עזר הרבה.... האם עלי לחשוש ממחלה מסויימת?? הדבש כמובן "עף" לפח האשפה...
אנ'לא זוכר היכן ראיתי את זה וזה היה מזמן.אכלתי הבֹּקר בטעות נמלים. מרחתי דבש שנותר על השיש בלילה על פרוסה, כאשר סיימתי חצי - שמתי לב לפתע כי מכיל נמלים קטנות. ניסיתי להקיא, אך לא עזר הרבה.... האם עלי לחשוש ממחלה מסויימת?? הדבש כמובן "עף" לפח האשפה...
בסך הכל רק העלית את הערך התזונתי של מה שאכלת. חרקים מכילים אחוז גדול יותר של חלבונים לעומת בשר למשל.תודה!! הרגעת אותי... המשך יום נפלא.
מעניין, חישבת כמה נמלים יש לאכול ביום כדי לספק לגוף את מנת החלבון הדרושה לו?בסך הכל רק העלית את הערך התזונתי של מה שאכלת. חרקים מכילים אחוז גדול יותר של חלבונים לעומת בשר למשל.
זה תלוי במספר גורמים בין היתר במסת הגוף, בגיל, והאם מדובר באדם שמבצע אימוני כוח. אבל אני סבור שיש חרקים או פרוקי רגליים אחרים גדולים יותר מנמלים.מעניין, חישבת כמה נמלים יש לאכול ביום כדי לספק לגוף את מנת החלבון הדרושה לו?
גוגל יעזור לנו בחישוב.מעניין, חישבת כמה נמלים יש לאכול ביום כדי לספק לגוף את מנת החלבון הדרושה לו?
קניבילזם מתייחסת לאכילת בני מינך ככל הידוע לי. כך שאין סכנה כזולמדתי רבות מהתשובות. שרק לא יאשימו אותי בקניבליזם בערוב ימי...
אתה מכיר את פותח השרשור ויכול לערוב שהוא לא נמלה ?קניבילזם מתייחסת לאכילת בני מינך ככל הידוע לי. כך שאין סכנה כזו
תסביר לי בבקשה פעם אחת ולתמיד, מה זה "ובבחי"נ"?אתה מכיר את פותח השרשור ויכול לערוב שהוא לא נמלה ?
נורא פשוט.תסביר לי בבקשה פעם אחת ולתמיד, מה זה "ובבחי"נ"?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.