האם יש מונדיאל בגזרת אלפא?

האם יש מונדיאל בגזרת אלפא? ../images/Emo86.gif

שמתם לב שכמעט ואין אזכור לספורט בסדרות ST? חוץ מהבייסבול (המעצבן) של סיסקו וקרבות אלימים של הקלינגונים, אין כמעט תחרויות ספורטיביות. אני חושב שהיה מאוד מעניין לראות משחק כדורגל במונדיאל של גיזרת אלפא. כמו לדוגמא משחק בין הקלינגונים לפרנגים באצטדיון הלאומי בקרונוס, משחק כזה יהיה יכול להיות הראשון בהסטוריה בו ינתנו 12 כרטיסים אדומים (כולל כרטיס לאוהדים). אם האוהדים הכי בעייתיים יהיו הקלינגונים, אז האוהדים הכי משעממים ויבשים יהיו של נבחרת וולקן, והמשחק הכי מכור יהיה של הפרנגים.

SaxonK

New member
בוויאג´ר ובדור הבא

שיחקו משחק בשם Velocity. כמו סקווש, אבל עם פייזרים.

G.O.D

New member
פעם גאינן שחקה נגד ג´ורדי

איזה מן משחק מוזר. לדעתי פעילויות הספורט צומצמו מחוסר קריאטיביות של המפיקים והתסריטאים.

Esmena

New member
אני מוצאת את זה טוב ומרענן למדיי

שבניגוד לשאר הטלוויזיה (כן! האמריקנית, אתם צופים אותי מצויין) שעוסקת כל כך הרבה בספורט ותחרותיות, יש סידרה שדי נקייה מכל זה. כמובן שאיפשהו יצוץ מי שייטען שהסדרה מיועדת לחתך אוכלוסייה גברי-"חנוני" שאינו חובב ספורט, ולכן לא שמים לו קטעים כאלה בניגוד לסדרות אחרות. ורציתי להוסיף גם, יש גם את הטניס והקליעה למטרה הסקווש של בשיר ואוב´ריאן, ( סקווש חולקים עימם גם קירה ובראייל). אכן, יש להסכים שאילו ענפי ספורט יותר"מעודנים" "יבשים""תרבותיים" ו"חנוניים" ופחות "פופולריים" מפוטבול,בייסבול, כדורגל או כדורסל. אפילו הבייסבול נחשב לפחות המוני מהפוטבול. ( אני חושבת שהפרק בייסבול בDS9 היה מזוויע).

itstzar

New member
../images/Emo86.gif../images/Emo106.gif תראו... תשמעו...

במסע בין כוכבים הספורט הוא שולי, כולם עוסקים בספורט ואפילו נפצעים הרבה פעמים, כנראה בגלל שבחברה של סטאר טרק הדגש הוא על השגים אישיים, אין "תחרויות" ספורט, כי זה לא מעניין אף אחד כל עוד כל אחד מגשים את עצמו, והספורט כמו משחקי פוקר, הם רק למען הכיף שבעניין, אז כאשר הספורט מתאים לספור מכניסים אותו, ואם לא אז לא נורא,

dorrn

New member
לא יודע אם מונדיאל,אבל כדורגל יש

שכחתם את התקרית המצערת של וורף?

פלסטיק

New member
ב DS9 היה בייסבול

נדמה לי שאפילו היה פרק של משחק נגד וולקנים והמשחקים באולמות ההולוגרמה (בעיקר של באשיר ובראין) נראים לי אפילו יותר מדליקים

למעלה