האם יש מישהו שיודע....

alio3d

New member
האם יש מישהו שיודע....

אם יש חברות שעובדות עם התוכנה Cinema 4D? אולי לינק? אני מחפש עבודה. תודה מראש

galrt

New member
אף אחד

לא שאני מכיר. יש אנשים, מעצבים שעובדים עם זה ליצור לעצמם אלמנטים אבל עבודה כתלתיסת עם התוכנה הזאת בארץ זה די לא יקרה.

alio3d

New member
אולי תגובה קצת יותר פרופורציונלית? ...

התשובה שלך עתיקת ימים, וכבר הרבה דברים השתנו מאז. אתה בכלל מכיר את התוכנה? ניסית אותה? אתה מדבר על הכתבת השוק, וזה כבר משתנה לגמרי זה חמש שנים. יש הרבה אנשים שיוצרים עם התוכנה הזאת דברים נפלאים, ויתכן שקם האדם שהחליט לפתוח עסק בעזרת שימוש התוכנה, ואם הוא ישכיל לעשות כן, יהיו הרבה אנשים שיעמדו בתור לחיפוש עבודה. זו תוכנה מדהימה, קלה לשימוש ובהחלט לא צעצוע. כל הרכיבים שבמקס צריך לקנוצת בנפרד, יש ב Studiobundle כבר בפנים והמחיר הרבה יותר משתלם מאשר במקס. הגרמנים יצרו את התוכנה הזאת ואתה בוודאי יודע שהגרמים מאוד יסודיים ואיכותיים, ולידיעתך השוק הגרמני עובד בעיקר עם התוכנה הזאת, ולא עם מאיה, לא עם מקס ולא עם XSI. אל תהיה לי נביא ואל תזלזל ביכולות השינוי של השוק. שיהיה לך יום נפלא alio3d

אז לך תחפש עבודה בגרמניה, כי בארץ אף סטודיו

שמכבד את עצמו לא משתמש בה. וזה לא קשור ליכולות שלה או למחיר שלה. שאגב חבל לכתוב שטויות כשנורא קל לעשות את ההשוואה studio bundle עולה 3695 דולר ומקס עולה 3495 דולר (ההשוואה נעשתה בין אתרי המכירה האמריקאים באנגלים כרגע יש summer spacial בשתי התוכנות אבל היחס נשאר זהה). מעבר לזה גל במקרה הוא אחד האנשים שמכירים את השוק בארץ לעומק. ולצעוק לעזרה ואז לצעוק על מי שמנסה לעזור לך, זה לא חכם בלשון המעטה. שיהיה בהצלחה, אני אשמח לשמוע עדכונים עם סטודיואים שעובדים עם סינמה.

alio3d

New member
למה לשפוך אנרגיות שליליות? אסור משום מה להגיד

משהו רע על המקס! מה קרה? פגעתי באגו של מישהו? ואם כבר אתה עושה השוואות במחיר, אז אולי תבדוק גם בתוכן. ב Studio Bundle יש את כל המודולים שעליך לרכוש בנפרד למקס, כמו Bodypaint 3D ,Thinking Particles, Pyrocluster וכ"ו. אבל לא נורא, אני מודה לעזרה שממילה אני לא ראיתי שקיבלתי, אלא קיבלתי הצבת עובדה מאנשים שלא מוכנים לקבל את השונה. תקרא טוב עוד פעם מה שגל כתב, אם תמצא שם שמץ של עזרה במילותיו, תקבל ממני פרס. חוץ מזה אני סיימתי במילים של יום נפלא, אז אל תהיה לי רגיש ואל תקח ללב. לא היתה לי כוונה רעה, רק ביקשתי קצת עזרה. תיכנס לפורום תלת מימד, תראה שם תגובה שבאמת עוזרת מבן אדם שאני מכיר ומאוד מעריך אותו. תלמד מזה להגיב לאנשים, ואל תסחף כיוונים לא רצויים. שוב שיהיה לך יום נפלא alio3d

למה אנרגיות שליליות? איחלתי לך בהצלחה.

ואני מבין שצריך קצת עזרה עם הסאבטקסט שלי ושל גל. אז הנה: אם אתה מחפש עבודה בארץ (לא בגרמניה) אז תעזוב את סינמה לנפשה. אין בזה עבודה פה. ולא תהיה בטווח הקרוב. תתמקד במאיה, מקס או XSI. אני אפילו לא מכניס לרשימה את LW. זה לא קשור ללראות את השונה, זה קשור ללראות את השוק והצרכים שלו. וכרגע מעבר לסינמה מצריך הכשרה מחדש של עובדים ומאגר פתרונות. וזה לא יקרה, כמו שהודיני לא תכנס לארץ למרות השימוש שלה בחו"ל וכמו שניוק לא תכנס למרות שהיא מוערכת, זה פשוט לא שווה למערכת. אז ברמת התחביב, אחלה. תבנה בזה תיק עבודות, תיצור יצירות אישיות וכו', ברמת התעסוקה אל תצפה למצוא, כי אנחנו מהנסיון הקטן שלנו לא מכירים סטודיואים שמעוניינים בכלל לשמוע על סינמה. ושוב שיהיה בהצלחה. גם עם לימודי הקבלה.

eldarinn

New member
חביבי

האחרון שאתה יכול להגיד עליו שהוא שופך אנרגיות שליליות זה בומס... נראה לי שגל פשוט ענה על התשובה של העבודה אבל בעצם התכוון לענות על השאלה הראשונה' ואולי מכאן הבלבול ב'יחס' - בסה"כ חווה את דעתו על השימוש בתכנה. קח בחשבון שקיבלת עצות משנים מהמומחים היותר מקצועיים וידועים בתעשיה (אני מדבר על גל ובומס). בין אם תרצה או לא, הסיכוי שלך למצוא עבודה -בארץ- בשימוש בתכנה נמוך מאד. אני באופן אישי יכול להמליץ לך, אם אתה באמת מעונין לגור בארץ ולעסוק במקצוע, פשוט לעשות הסבה למה שמקובל בארץ. כשאני למדתי לעבוד על גרפיקה דו מימדית לפני 11 שנה באיטליה היה מקובל לעבוד בפריהנד. פה בארץ כולם עבדו באילוסטרייטור. אני מניח שאתה מבין מה קרה כשחזרתי לארץ. בהצלחה.

galrt

New member
חח

תודה אמיר ואלדר, מוזר לשמוע את זה, אם זה נכון אז המדינה בצרות! סתם.. כן ,אני לא שמתי לב שעניתי לשאלה השניה ולא הראשונה. זה היה בקשר לתוכנה בלבד. אני מכיר מה התכונה יודעת לעשות ואני אפילו מתכנן עליה לפעמים רק כדי שתהיה לי גישה לBODY PAINT שהוא מדהים. אבל בסטודיוים הגדולים והבינוניים שאני מכיר אין בזה שימוש, שוב רק מעצבים לפעמים משתמשים בזה לעצמם שאני שמעתי או ראיתי. לכן כשכיר תלתיסט זה לא יעבוד לחפש עבודה ב99% מהמקומות. טוב לדעת שיש מקום שמשתמש בה כתוכנה עיקרית, לא שמעתי עליכם אף פעם אז בהצלחה.

alio3d

New member
גם ל eldarinn וגם לגל, לא רציתי להיגרר...

לוויכוח בנושא הסינמה. בסך הכל ניסיתי וגיששתי, ואולי סוף סוף יתמזל מזלי, ואני יכול לעבוד בסטודיו נורמלי בתוכנה הזאת במקום כל השאר. אני שוב אומר, אני יודע מקס ועובד איתה כבר שנים, אבל לא ממש סובל אותה, כי אם מדברים על Friendly user Interface אז אני מעדיף את הסינמה על המקס. יחד עם זאת אני פתוח להצעות גם בקשר למקס, ואת הלינקים כבר צירפתי לשם כך. אשמח אם מישהו יסתכל וייתן חוות דעת, אני עובד גם על אפטר אפקטס, ואני מניח שזה מאוד מורגש בסרטונים שלי. היה לפחות שווה לנסות. אני כרגע עצמאי ועובד כפרילנסר, ואני משתמש גם במקס וגם בסינמה, תלוי בדרישת הלקוח. העניין שאני רוצה לצאת מהכאב ראש של לרוץ אחרי התשלום של לקוחות, זה מאוד מתסכל. ואם יש סטודיו שעובד עם סינמה, אז למה לא לנסות. דרך אגב בעניין ה Bodypaint יש לסינמה Plugin ששותלים במקס, ואז זה מעביר אותך אוטומטית לסינמה. רק במקרה ולא ידעת ומבלי לפגוע בכבודך הראוי, כפי שכבר קיבלתי כאן מספיק על הראש. בכל מקרה אני מודה לכולכם, וסליחה אם מישהו לא הבין אותי נכון בברכה alio3d

zill

New member
אז זהו ש..

כנראה יש סטודיו אחד שגם מכבד את עצמו, וגם עובד בסינמה.. http://blue-goo.com/ ו alio3d לצערי אנחנו לא מחפשים עובדים כרגע , והייתי מקשיב לעצתו של בומס היקר שיהיה בהצלחה :)

alio3d

New member
תודה לכולם, במיוחד אחרי שירדנו מהעץ, ועכשיו..

אני כן עובד במקס כבר שנים, פשוט לא אוהב את התוכנה, אבל זה בטח עניין של גישה של כל אחד. הנה כמה לינקים לעבודות שלי, למי שמעוניין לעזור לי, אשמח לקבל הצעות: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=47666119 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=100701547 שוב תודה ובברכה alio3d

zill

New member
היי, בוודאי

אנחנו סטודיו לעיצוב גרפי,שמתמחה במיתוג ועיצוב לאינטרנט. השימוש שלנו בתלת הוא בעיקר לאלמנטים גרפים, ופחות אנימטיבי, שפה נכנס היתרון של הסינמה. אפ זאת אני מסכים עם הדברים שנאמרו לגבי מציאת עבודה עם התוכנה הנל- בלי קשר ליתרונות וחסרונות שלה :) צירפתי לינק לעבודה שסיימנו לא מזמן- התלת נעשה בסינמה http://www.mccann.co.il/default.aspx

למעלה