האם יש מישהו שנרשם עכשיו לאוניברסיטה

האם יש מישהו שנרשם עכשיו לאוניברסיטה

וקיבל תשובה מהם? אני שלחתי את הטפסים שלי לפני הזמן ללימודי תעודת הוראה ועדיין לא קיבלתי תשובה מהם אם התקבלתי או לא.

זיגזג8

New member
אמנם

אני לא נרשמתי ללימודי תעודה, אבל אני כן קיבלתי מהם את התשובה כבר.

תודה רבה לך!

בזכותך, הרמתי טלפון אליהם ומסתבר שגיליון ציונים שצילמתי להם אותו ב-2 עותקים, פתאום נעלם להם. והייתי צריכה לפקסס להם אותו. פיקססתי והרמתי טלפון למזכירת החוג שבדקה הכול ואמרה שהתקבלתי והיא תשלח לי אישור קבלה, מה זאני לא יודעת איך אחר-כך נרשמים ובונים את מערכת השעות?

זיגזג8

New member
האמת, נראה לי

שעדיין מוקדם קצת למערכת שעות. בטח בספטמבר יגידו לנו על זה...

זיגזג8

New member
בעקרון

מהנסיון הקודם שלי (נרשמתי בעבר לטכניון) נותנים לס\בנות את המערכת ממש לקראת תחילת הלימודים. כשנרשמתי אז, שלחו לי חבילה ענקית עם מלא טפסים והסברים על איך לעשות את זה בעצם, ככה שאני לא דואגת עדיין בקשר למערכת. יש זמן. במכתב ששלחו לי, שבו הודיעו לי שהתקבלתי לאונ' כתבו שבספטמבר ישלחו לי עוד מכתב ויזמינו אותי גם ל"יום גיבוש" של החוג, או משהו כזה. אני מאמינה שאז גם יגידו את שאר הפרטים. בעקרון, באמת שמוקדם מדי לדעתי לדברים כמו מערכת שעות, כי תחשבי כמה אנשים כמוך עוד יש, שבכלל לא קיבלו עדיין תשובה בכתב מהאוניברסיטה. ככה שזה לוקח זמן.

עזבי

אצלי קרה בכלל סיפור. שלחתי להם הכול בשני עותקים ומום הם איבדו את גיליון הציונים שלי ואף אחד לא הודיע לי שהם איבדו את זה וחיכיתי לתשובה, עד אותו יום שכתבתי פה וצילצלתי למזכירה והיא בדקה ואמרה שנאבד להם גיליון ציונים ושאפקסס לה הכול במהירות והיא תודיע לי אם התקבלתי או לא. ופיקססתי לה ובסוף היא אמרה לי בטלפון שהיא תשלח לשכר לימוד אישור שהתקבלתי ללמוד במחלקת הוראה בלשון ושאני אחכה שזה יגיע אליי הביתה. אין לי מושג איך הכול מתנהל באוניברסיטה, כי אני למדתי את התואר הראשון שלי במכללה. ולמען האמת, אני הייתי מוותרת על יום גיבושון. מה את לומדת?

זיגזג8

New member
אני

הולכת ללמוד פיזיותרפיה גם לי אין מושג מה קורה אצלם שם, אבל כבר הבנתי שכל דבר קטן צריך לברר כי הם ממש לא מאורגנים, לצערי.

טוב לדעת.

כן, היום אי אפשר לסמוך על אף אחד לצערי. לפחות, שיהיה לך בשעה טובה. זה תואר ראשון או שני שלך? מצטערת אם אני מטרידה אותך. פשוט משעמם לי.

זיגזג8

New member
הממ

זה תואר ראשון
חחח זה בסדר, גם אני לא יותר מדי עסוקה בשעות האלו... במה התואר הראשון שלך?

אהה יפה. שיהיה לך בהצלחה מותק!

לכן יום הגיבושון הזה.... יש לי תואר ראשון בלשון ובספרות ותעודה לעריכה לשונית. כן, אני חנונית!

queen of dreams

New member
אני מרגישה מקופחת

קיבלתי סוף סוף את המכתב אבל לא הודיעו לי על שום יום גבוש...:(

למעלה