האם יש מלחמה בין חוצנים ?

neophile

New member
האם יש מלחמה בין חוצנים ?

בואו נניח לרגע שאכן יש חוצנים בכל מני ספינות בלתי נראות לנו באיזור כדור הארץ , איזה סיבה אפשרית יכולה להיות לכך שהם לא מגלים את עצמם ? מבחינתי תזרקו איזה ספוקלציות שאתם חושבים עליהן , כל תרחיש . נניח , אולי יש מלחמה בינהם , מלחמה קרה ואף אחד לא מתגלה לבני האדם כי יש חוקים למשחק הזה , בדיוק כמו שיש חוקים במלחמה הקרה אז אני מתאר לעצמי שיהיו השלכות חמורות מאוד לחוצנים אם הם יתגלו , הם יפסידו יותר ממה שהם ירוויחו מה הם ירוויחו ? מה כלכך מעניין בנו ? למה הם באים לפה ? האם הם באים בשביל הנוף והחופים ? או אולי בשביל בנות האדם ? אולי יש לנו קשרים לחוצנים באופן תת הכרתי ? אנשים תוהים איך זה שאין להם מכשיר הסוואה ורואים אותם בכלל ? אבל אולי מה שאנחנו רואים זה תוצאה של מכשיר הרבה יותר מתקדם - של יצירת מיראז'ים , אולי יש להם אמצעים לשלוט לנו במחשבות בכל מני דרכים עקלקלות ואולי רוב ממשלות העולם מפחדות מפני שהם בעצמם לא יודעים איך לעשות את זה טוב כלכך

hamamin

New member
יאללה--

1.זכויות יוצרים,מוסיקה,ספרות, אמנות. ראיתם יצירת אמנות של חוצנים ?! בחיים לא כי הם רובוטים ,רובם, או חסרי רגש. האפורים המצוקמקים בטוח. 2.הכדור הזה מזוהם כל כך שהם באים רק בהקרנה ווירטואלית.

hamamin

New member
יאללה 2 [המשך]

3.יש מלחמות ברמה זו או אחרת בינהם,כל העדויות מצביעות על כך, הבעיה שאנחנו בני האדם האוייב,המנודים, הבזויים, האיכותיים יותר מהם [מחוק את המיותר] 4.הם ,כל החוצנים משחקים אותה "גדולים" בכמה מידות. אז מה אתם עושים פה,דווינים? משדרים חרטות בטונות על וויברציות עיליות ? או שאתם סתם סוחרי סמים ? 5.אולי,זבלונים, אתם יוצרי הדתות שלנו [ראה המניפולציה הראשית של ה"אלוהים" נגד המין האנושי-- מגדל בבל , נבלבל אותם למוות פן יבינו שאנחנו,החוצנים חרטא אמיתית] ומעונינים כמו לאורך כל ההסטוריה לרמות הלאה ? 6.בנות האדם ? מישהו שמע על חטיפת דוגמניות ? אף פעם,כניראה אין להם חוש אסטטי במיוחד,אהבלים. ----- כרגע,בנקודת זמן זו,בידע העכשוי האמיתי,אילומינטי או הבונים או בילדרברג שיקפצו---- החוצנים ,עד אחרון, מבחילים. שיחפשו מי שינענע אותם.

hamamin

New member
מילחמה בין אנשים,גם חשוב

שלוש עשרה סרטונים עם שרת הבריאות הפינלנדית לשעבר, מדענית רחבת אופקים. למטה הקישור לראיון השלם [13 חלקים] בדף קורות החיים שלה. רצית ספקולציות קונספרציות ומניפולציות אז תהנה [אני מקווה]

fire snake

New member
ואו! מדהים!

הבחור הזה... נראה לי ממש אמיתי - הוא לפחות מאמין במה שהוא אומר אפילו אם חלק מתובנותיו הופנמו בתמימות מינקות - מדהים!

למעלה