האם יש מנגינה יותר מקסימה מstreet?

• פותח הנושא skazu
  • פורסם בתאריך

skazu

New member
האם יש מנגינה יותר מקסימה מstreet?

street spirit? האם קיד איי הוא לא האלבום הכי מדהים שנוצר אי פעם? שני רק לthe bends כמובן? האם זאת לא הלהקה הכי מקסימה שהתהוותה לה במלניום האחרון? עכשיו שאנחנו יודעים שאנחנו מדברים על אותו דבר- מתי יוצא אלבום חדש, מישהו יודע?

vegetable man

New member
זה יהיה כנראה רק בסתיו

חברי רדיוהד עברו בשנים האחרונות לידות של 6 צאצאים, כל אחד במשפחתו. הם לקחו זמן לעצמם, כשרק לאחרונה הם החליטו שהם נכנסים לאולפן, ולא יוצאים עד שהעבודה תעשה הפעם. הם מתכננים לנסות את השירים החדשים בהופעות בקיץ בארה"ב ובאירופה, כך שאני מאמין שאלבום חדש יהיה רק בסתיו, במקרה הטוב.

kittycatbone

New member
אז בקשר להופעות..

נכון שכשאתה אומר הופעות בקיץ באירופה, אתה מכליל גם את ישראל?? ^^ חיח

Latisia

New member
שאתה כותב צאצאים אתה מכוון לאלבומים

נכון?! אם כבר מדברים על צאצאים חוץ מהעובדה שג'וני הגיטריסט נשוי לישראלית בשם שרון אני לא יודעת כלום החיים האישים שלהם... הם כאלה מיתוריים P:

kittycatbone

New member
למה נתת אבל

קישור לכתבה ולא פשוט לבלוג עצמו?
אני זוכרת שבאמת קראתי את הדברים האלה בבלוג... חח אבל לא ידעתי שכולם באו כאילו עכשיו?
או חלקם..?

Kyle1729

New member
הסכמה חלקית

street spirit היא אכן המנגינה הכי מקסימה וthe bends הוא האלבום הכי טוב שלהם... אך הייתי מעדף את ok computer ואת pablo לפי kid A

Roy1232

New member
סטריט ספיריט../images/Emo99.gif, ותשובות../images/Emo13.gif:

אחד השירים האהובים עלי (בכלליות). אבל השיר הכי טוב של רדיוהד מבחינתי, זה black star
. שיר מדהים. את קיד איי לא שמעתי, קולדפליי להקה יותר מקסימה, אבל חוץ מהם, רדיוהד באמת הלהקה הכי מקסימה שהתהוותה לה במילניום האחרון
אבל את לא מכירה להקות מהמאה ה-15, לכי תדעי, אולי הייתה שם להקת חליליות טובה יותר?
אלבום חדש שמעתי שיהיה בתחילת 2007, ודה בנדס שליטע
חיחי ההודעה החמישית שלי בפורום, אני משתפר

kittycatbone

New member
המשך נא אז לכתוב בפורום^^

(נו כי כתבת הודעה חמישית בפורום
) בקשר לקולדפליי, זאת בהחלט להקה מדהימה ומעולה.. אבל עדיין, לדעתי רדיוהד עוקפים אותם בהרבה... אני מניחה שזה לא ממש מקום לדיון על מי יותר טובים, כי זה תמיד מוביל בסופו של דבר לעימותים כאלה וכאלה (לא ש*לי* יש דברים רעים להגיד על קולדפליי...
).. בכל מקרה.. כדאי מאוד שתשמע את קיד א', אמניזייאק והייל טו דה ט'יף (למקרה שאם לא שמעת את קיד א' אז זה אומר שגם לא שמעת אותם
) כי זה בהחלט משנה את הפקספקטיבה על הלהקה לראות עד איפה היא הגיעה מאז פאבלו האני... (ולזה אני מתכוונת כמובן לטובה)

Roy1232

New member
על טעם במוזיקה אין מה להתווכח,

אלא אם כן הטעם הוא בריטני ספירס, שצריך למגר
. שמעתי את בנדס ואוקיי, וחסרים לי פבלו, והייל, וקיד איי.. (לא שמעתי על אמנזייאק
) מאיזה אלבום creep
? it's so fucking special..

Paranoidd

New member
או או ../images/Emo5.gif

אני אענה מהר ונקווה שלא ישימו לב שאמרת את זה.. קריפ נמצא באלבום פאבלו האני..

kittycatbone

New member
חח מה הבעיה?

לא תמיד יודעים הכל
אבל הנה עכשיו הוא יודע
ובקשר לקיד א', אמניזיאק והייל .. אז אני ממליצה מאוד מאוד מאוד שתתחיל לשמוע אותם! (בסדר הזה)
למרות שהסגנון מוזיקה שתתחיל לשמוע יתחיל להיות יותר שונה (למרות שבסה"כ זה מאוד הדרגתי כי כבר בOK זה מתחיל להיות יותר אלקטרוני
).. זה פשוט אלבומים מעולים

omer116911

New member
אתה תסלח לי אם אני אומר ש..

פאבלו האני זה אלבום חלש מאוד ושקריפ הוא ללא ספק שיר מהחלשים של רדיוהד שממש ממש לא מחמיא להם ולהחליט שהוא שיר מעולה רק יראה שאתה ממש צריך לשמוע את התקופה האלקטרונית שלהם? בחייאט. הם להקה מעולה גיאונית בהחלט, אבל פאבלו האני וקריפ במיוחד הם -לא- דברים שמחמיאים לרדיוהד O: (כן, הוצאתי את זה! אני חובב של התקופה האלקטרונית של רדיוהד! צילבוני!)

kittycatbone

New member
ובדיוק כמו ההודעה שלה שרשרת...

על טעם ועל ריח אין להתווכח.. אולי יש מצב שהוא אומר אתזה כי הוא *לא* מכיר את התקופה ה"אלקטרונית" של רדיוהד... אבל בסה"כ אפשר לאהוב את קריפ אחרי הכל, ואחרי הכל הוא גם שיר מעולה. (אני אישית מאוד מתחברת עם המילים...) בכלל, הבעיה היחידה עם השיר ההוא היא שהוא נחרש כל כך.. וזה כאילו השיר "היחיד" שכולם מכירים של רדיוהד..
ורדיוהד זה רדיוהד, לא משנה כמה השיר חלש *יחסית*, הוא עדיין שיר *טוב* כי זה רדיוהד ^^ לפחות ככה אני מרגישה
ובכל מקרה.... את האמת שאת פאבלו האני אני עדיין לא ממש מכירה.. התחלתי להכיר את רדיוהד דרך דה בנדס.. ולאט לאט גלשתי יותר לאלקטרוני מהייל טו דה ט'יף עד קיד א'.. ועכשיו שאני חרשתי על כל השירים האלה כל כך הרבה (כמובן שאין כזה דבר יותר מדי..) כשאני שומעת פתאום שירים "חדשים" (בשבילי) של רדיוהד מתקופת פאבלו האני, אני אישית מאוד מתלהבת מהם ומאוד אוהבת
ככה שזה עניין של כמה אתה שומע מכל "סוג" מוזיקה, ושוב, של טעם. נסה למשל לא לשמוע אפילו שיר אחד מתקופת פאבלו האני וידידיו במשך כמה חודשים.. אז תשמע ותראה .. אולי זה ייתן לך פתאום פרספקטיבה חדשה על השירים. ^^

skazu

New member
לא יכלתי שלא לשים לב לעובדה שפנית

אלי ב-"את". ו-"לכי תדעי" צר לי לאכזב, אך הנני זכר. הודעה זו נכתבה בשביל הפרוטוקול בלבד.

Roy1232

New member
חחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif, תודה על ההבהרה ../images/Emo3.gif

למעלה