האם יש מצב שקרן שוב הפליצה עכשיו?
נ נעמה8080 New member 5/8/11 #5 איזה פדיחה זה שבחורה עושה פלוצים בדייט. אני לא מאמינה שאני רואה את זה! שיא הכיעור והגועל. ועוד מול כל המדינה, בלי בושה. ורנאה שהיא לא מתרגשת מזה בכלל
איזה פדיחה זה שבחורה עושה פלוצים בדייט. אני לא מאמינה שאני רואה את זה! שיא הכיעור והגועל. ועוד מול כל המדינה, בלי בושה. ורנאה שהיא לא מתרגשת מזה בכלל
י יפעת 2784 New member 5/8/11 #6 בחורה שמתנהגת ברוע, למה שיפריע לה משהו?! מבחינתי קרן, אתי וליהי שלושתן רעות, אחרי מה שעשו לליז (לא שהיא טלית שכולה תכלת) אין תירוצים להתנהגות הזאת.
בחורה שמתנהגת ברוע, למה שיפריע לה משהו?! מבחינתי קרן, אתי וליהי שלושתן רעות, אחרי מה שעשו לליז (לא שהיא טלית שכולה תכלת) אין תירוצים להתנהגות הזאת.
נ נעמה8080 New member 5/8/11 #7 ../images/Emo45.gif מסכימה ליז באמת לא התנהגה כראוי במקרה לירון, אבל מה שהבנות עשו לה זה בריבית ריבית
../images/Emo45.gif מסכימה ליז באמת לא התנהגה כראוי במקרה לירון, אבל מה שהבנות עשו לה זה בריבית ריבית
נ נעמה8080 New member 5/8/11 #12 גם אני חושבת נראה לי גם שהוא התאהב בה, ועכשיו אחרי הגרעפסים והפלוצים של קרן בכלל הוא סגור על דניאל חחחחחחחחחחחח עשו לדניאל טובה עם ההצבעה היום.
גם אני חושבת נראה לי גם שהוא התאהב בה, ועכשיו אחרי הגרעפסים והפלוצים של קרן בכלל הוא סגור על דניאל חחחחחחחחחחחח עשו לדניאל טובה עם ההצבעה היום.
M MICHI2404 New member 5/8/11 #13 הלוואי ואחרי הדייט עם קרן הוא יבין שהוא מרגיש יותר לדני, הלוואי. והלוואי שביום שלישי קרן תהיה מועמדת להדחה שוב, ואז אולי הוא יבין שהיא לא מציאה. דני תהיה חזקה, אוהבים אותך
הלוואי ואחרי הדייט עם קרן הוא יבין שהוא מרגיש יותר לדני, הלוואי. והלוואי שביום שלישי קרן תהיה מועמדת להדחה שוב, ואז אולי הוא יבין שהיא לא מציאה. דני תהיה חזקה, אוהבים אותך
נ נעמה8080 New member 5/8/11 #14 הלוואי, וזה נראה לי הגיוני שהוא לא ירצה אותה יותר אחרי הערב. כמה גועל בבחורה אחת, לא רק מכוערת ודומה לגבר, אלא גם מגעילה
הלוואי, וזה נראה לי הגיוני שהוא לא ירצה אותה יותר אחרי הערב. כמה גועל בבחורה אחת, לא רק מכוערת ודומה לגבר, אלא גם מגעילה
ש שלח את עמי New member 5/8/11 #15 מצחיק אם זה מה שיקרה, ויש סיכוי רב שכן. הבנות, הרי, לא הצביעו לקרן, כדי לפרגן לה (עלק, מפרגנות), אלא כדי להרחיק ממנו את דניאל, שכולן מרגישות שנוצרה קרבה אמיתית ביניהם, ובכך, לדעתי, יגרמו למצב ההפוך, כאמור.
מצחיק אם זה מה שיקרה, ויש סיכוי רב שכן. הבנות, הרי, לא הצביעו לקרן, כדי לפרגן לה (עלק, מפרגנות), אלא כדי להרחיק ממנו את דניאל, שכולן מרגישות שנוצרה קרבה אמיתית ביניהם, ובכך, לדעתי, יגרמו למצב ההפוך, כאמור.
נ נעמה8080 New member 5/8/11 #19 אורטל נראית טוב, קרן וליהי מכוערות אחת דומה לסוס ואחת דומה לקופה. וגם אתי כמובן, נראית זקנה עם שיער לבן. דניאל נראית טוב, ענת יפה, אילית נראית טוב, ענבר לא, גם לא אוהבת את האופי שלה.
אורטל נראית טוב, קרן וליהי מכוערות אחת דומה לסוס ואחת דומה לקופה. וגם אתי כמובן, נראית זקנה עם שיער לבן. דניאל נראית טוב, ענת יפה, אילית נראית טוב, ענבר לא, גם לא אוהבת את האופי שלה.