האם יש מקום/אתר בו ניתן לחפש

האם יש מקום/אתר בו ניתן לחפש

עבודה לעבוד בה מהבית? אני מחפש כבר המון זמן וזה בעיה למצוא. כמובן שהייתי מעדיף לעבוד במקום עבודה רגיל אבל ספק רב אם אמצא מקום נגיש ומתאים. התחום שלי הוא מחשוב והוא כולל נושאים רבים מבנית אתרים עד תכנות מונחה אובייקטים. אשמח לקבל תגובות.

motyka

New member
אין כל כך מקום כזה היום

ובפורום הזה יש בעיקר מחפשי עבודה, או כאלו שהתחילו את צעדיהם הראשונים ומחפשים תמיכה, כך שהרבה עזרה לא תהיה כאן. עבודה מהבית מתחלקת באופן עקרוני ל: להיות עצמאי, וזה אומר לחפש לבד לקוחות להיות שכיר במקום עבודה שמוכן שאת העבודה תעשה מהבית. (ואין הרבה כאלו). בכל מקרה - עיצה - אל תתפתה להשקיע ב MLM כי לא תצליח לראות אגורה חזרה, ובטח שלא להרוויח.

ערב טוב מוטי

אני מציעה שתתמקד בתגובה אישית שלך ולא תכתוב בשם הפורום כולו. אנשים כאן יודעים טוב מאוד לדבר בשם עצמם ואינם זקוקים לדובר. לא מבינה איך הגעת לזה: "ובפורום הזה יש בעיקר מחפשי עבודה, או כאלו שהתחילו את צעדיהם הראשונים ומחפשים תמיכה, כך שהרבה עזרה לא תהיה כאן" ובאופן אישי מתנגדת לכך בכל פה. אגב, גם הגדרת העבודה מהבית שנתת נודפת ריח דיכוי והסתכלות מאוד לא אופטימית על מה שאתה עושה... יש משהו חיובי שאתה יכול לספר בקשר לעבודה מהבית? יש משהו טוב במה שאתה עושה?

motyka

New member
היכן ראית שהתימרתי לכתוב בשם הפורום

היכן ראית שהתימרתי לכתוב בשם הפורום? כתבתי את דעתי האישית לחלוטין על איך הפורום נראה בעיני. לא ניסיתי לדברר אף אחד, לא לייצג אף אחד, ולא להיות לפה לאף אחד אחר מלבדי. המשפט שציטטת היא תמצית חוות דעתי על המתרחש כאן, לאור הדיונים וההודעות האחרונות בפורום. יש הרבה דברים טובים וחיוביים בעבודה מהבית, והם אינם נוגדים את הניתוח של שתי צורות העבודה מהבית. ולסיכום - אם לא הייתי נהנה מהמצב הנוכחי, הייתי מתחיל לשגר קורות חיים. מאחר ואני לא עושה זאת - סביר להניח שאני רואה הרבה גם בצד החיוב. שיהיה לך שבוע טוב.

owolf10

New member
אביבה - כל הכבוד

בחור נכה בן 25 מחפש מילות תמיכה, אז התגובה של מוטי אכן מיותרת. לפעמים "סייג לחוכמה - שתיקה". העובדה שלכולם קשה היום לשרוד היא דווקא נחמה פורתא אולי למוגבלים פיסית או אחרת. אני מוכנה לחשוף עוד קצת מעצמי ולומר שאני נכת ניידות, 80% על פי בטוח לאומי, ויחד עם זאת אני מצליחה להגיע לתוספת הכנסה יפה משיטת השיווק הרב שכבתי שמוטי כל כך מוקיע. מסקנה? צריך הרבה אמונה בעצמך, נכונות לעבוד, להתמיד ולנסות דברים חדשים, גם אם יש דעות קדומות מסביב. הפורום הזה נועד לתמוך, לשמוע ולהשמיע. דיכוי ודכאון יש לנו מספיק מחוץ לפורום. אני חושבת שהגיע הזמן שפשוט נפסיק להגיב לדברים של כאלו ואחרים שבאופן עקבי מנסים "להוריד לנו את הראש". תאמינו בעצמכם, תנסו ותתנסו ללא פחד. גם להכשל זה ללמוד - ללמוד איך להצליח בפעם הבאה.

siv30

New member
../images/Emo24.gif נגעת לליבי

אני כל כך גאה בך, כל כך קל היום לשקוע במרה שחורה ולחפש אשמים מבחוץ. תודה ששיתפת אותנו אני חושבת שזה יתן כח לחלק מהמשתתפים להבין שרק אתה עושה את המציאות שלך.

כל הכבוד לך!

זה בדיוק המסר שאני רוצה להעביר. "תאמינו בעצמכם, תנסו ותתנסו ללא פחד. גם להכשל זה ללמוד - ללמוד איך להצליח בפעם הבאה" אני חושבת שאי אפשר להצליח בלי להכשל. אנשים מצליחים הם האנשים שהצליחו לקום מהכשלונות אין ספורו פעמים והתעקשו להמשיך הלאה למרות מה שאמרו להם. אני רוצה שיהיה כאן מקום שבו כל אחד יוכל לקחת לעצמו משהו בדיוק בשלב שהוא נמצא. כשאדם נמצא בשלב הראשוני התחלתי, להגיד לו "לא כדאי לך" בעיני זה לכופף לו את הראש. אני מבינה את הרצון להזהיר מפני רמאים שמנצלים "פתאים" ועוד אבל... בעיני אדם יכול ללמוד רק מהנסיון שלו. וגם אם יוזהר, בסופו של דבר יפגש בנסיון שמיוע לו בדרך אחרת. יש דברים שאי אפשר למנוע. הדבר היחיד שאפשר לעשות, ולעשות הרבה זה ל ע ז ו ר !!! לעזור תוך כדי התנסות וגם אחרי... לפני אי אפשר לעזור. "לא כדאי לך" זה כמו להגיד למישהו, אל תעשה כלום אני כבר עשיתי, אני יודע, אז אתה שב בשקט. ולסיום שני משפטים בשבילך : "בטחון לרוב הוא אמונה טפלה, הוא אינו קיים בטבע. המנעות מסכנה אינה בטוחה יותר לאורך זמן מהחשפות ישירה. החיים הם או הרפתקאה נועזת או שום דבר..." וגם, "תהילה שייכת לא לזה משעולם לא נכשל אלא למי שקם על רגליו בכל פעם שנפל" שבוע נ ה ד ר !

יונית א

New member
או הרפתקאה נועזת או שום דבר

זו תפיסת העולם שלך לגבי החיים? וגם "תאמינו בעצמכם ותתנסו ללא פחד"? ולא אמשיך אבל ברור לך שזו תפיסת עולם שלך. אני כן חושבת שהתשובה של מוטיקה , ושל סיוון היו תשובות עינייניות שהתייחסו לחלוטין לצורך של השואל, כאשר מוטיקה מיקד את איפיוני העבודה מהבית וסיוון נתנה הצעות פרקטיות למי לפנות. אני לא חושבת שתפקידן של התגובות למרוח בדבש קשיים אפשריים, עדיף להיות מודעים להם בשלב ראשוני ולא אח"כ. יש הבדל בין להציג את הקשיים הצפויים -לא אמירה סוגרת כמו "אין לזה סיכוי" או" לא כדאי לך" אבל להביא את המציאות בעיניי הכותב העונה (שאינן העיניים שלך),זו אופציה בדיוק כמו סיסמאות "תהילה שייכת וכו..." לא רואה בתגובה של מוטיקה לשואל, שום דבר שלא היה עינייני או חורג מרצון שלו לעזור לשואל בדרכו ועל פי תפיסת עולמו.

owolf10

New member
כל מילה - מילה בסלע. שבוע טוב לך

ולכולם. וכמו שנאמר: "והעיקר לא לפחד כלל."

motyka

New member
האם אשליות עדיפות?

בעצם אין ביננו שום חילוקי דיעות. אדם כותב, מבקש התייחסות, ומן הראוי והמנומס לענות לו - גם אם התשובה לא תמיד נעימה. למיטב זכרוני כתבתי בקיצור שהמושג עבודה מהבית מחולק לשניים (שכירים או קבלני משנה העובדים מהבית עבור מעביד, ולעומתם עצמאים שעובדים מהבית). הוספתי שהמצב היום קשה, ולאור הנסיון שלי בפורום, אין הרבה סיכוי לעיצות מעשיות. והוספתי אזהרה כללית לגבי MLM, אני באמת שמח בכך שאת מצליחה, ושאת שייכת לאותם 5 אחוז שמצליחים להגדיל את הכנסתם בעזרת שווק ממונף. אבל זה לא קל. עובדה שרק אחד מ 20 מצליח ורוב אלו שנכנסים לתחום נכשלים. אז מה רע באזהרה מסוג זה?

אשליות שלך יכולות להיות

ממושות בצורה מצויינת אצל מישהו אחר. הנסיון שלך בפורום יכול להשתנות בכל רגע. מה, מה שהיה הוא מה שתמיד יהיה? אין סיכוי שיקרה משהו שאתה לא מכיר?

motyka

New member
אני לא קוהלת

אני לא קוהלת ולא מכריז אמיתות נצחיות. הנסיון האישי שלי השתנה במהלך החיים, וגם השקפת העולם. והחיים הפתיעו אותי יותר מאשר פעם אחת. אבל - יש הסתברויות, וההסתברות להיכשל ב MLM היא גבוהה מעבר לכל סטיה סטטיסטית אפשרית.

אי אפשר להכשל ב-MLM

ראשית, האיש לא שאל אותך על MLM ויש לך נטיה קבועה לקפוץ בכל פעם ולהתיחס לעניין גם כשלא שואלים אותך בנושא. שנית, אתה באופן עקרוני וקבוע לא מוכן אפילו לקבל דעה שהיא שונה מדעתך. (גם בנושאים אחרים) שלישית, המקצוע שלך הוא מורה? מוזר, חשבתי שמלמדים אותנו קודם להקשיב, לחשוב, לבדוק, לבחון ורק אח"כ ... רביעית, אף אחד לא שולל את העסקים האחרים שאתה עושה (בניית אתרים וכו') ואף אחד לא בפורום הזה (ובאחרים) לא שולל את זכותו של כל אדם לעסוק בכל מקצוע ועיסוק שיחפוץ. ואתה ברוב חוצפתך מרשה לעצמך לשלול את עיסוקם של אלפי אנשים בישראל ומיליונים בעולם המתפרנסים בכבוד מעסק חוקי לחלוטין בכל מקום בעולם (גם אם הדבר אינו מוצא חן בעיניך) ומאפשרים לאחרים לעשות כמותם ולסיום (זמני) אין לי כל כוונה לפתוח שוב את הדיון (בעיקר עם אנשים שלא פתוחים להקשיב) יחד עם זאת, מי שירצה להבין באמת במה מדובר (כן, גם אתה ואפילו בשיחה אישית) (אפילו בלי קשר לחברה מסוימת) מוזמן לשלוח לי בקשה (מנומקת) ואני מבטיח להשיב הסבר וקישורים לאתרים שונים עם הסברים מפורטים

motyka

New member
פורום לעומת תיבת שאלות

ההבדל המהותי בין פורום לתיבת שאלות הוא שבפורום כל אחד מביע את דעתו בנושא העומד לדיון, או שמעלה נושא חדש לדיון. ואני מדגיש - בנושא, ולא באישיותו של הכותב או בתכונותיו. לכן אני מתעלם מההתיחסות האישית אלי, ולסיום - רק אחד מעשרים אנשים מצליח ב MLM, ואני שמח להבין שאתה אחד מיחידי סגולה אלו.

siv30

New member
עבודה מהבית כשמה כן היא

יתכן שבגלל שאתה מתכנת ובונה אתרים יהיה לך יותר קל למצוא. אולי תפיץ את קורות חיים שלך ברשת (לחברות תוכנה וכאלה) ותציע שירותי תכנות או בניית אתרים?

תאמין לי ניסיתי

היחידים שחזרו אלי היו כל הפירמידות האלו.. תקנה ותמכור..עטוף בעשרות נאומים מטופשים. לא נופל בזה.

siv30

New member
אבל לא הבנתי פנית לחברות תוכנה?

ישנן חברות כ"א, חברות תוכנה וכד שישמחו לקבל את קורות החיים שלך ולעשות בהם שימוש. אם אתה יודע גם בניית אתרים, יש כאן בתפוז פורומים שנועדו למטרה הזו (כמו פורום בוני אתרים, פורום מובטליי הייטק, פורומים של שפות תכנות יעודיות) אולי תנסה שם.

למעלה