האם יש מקום לפורום?

לב אם

New member
האם יש מקום לפורום?

שלום לבאי הפורום, אני רוצה להתלבט אתכם על מקומו של הפורום בעולם. מזה זמן רב שהפורום פעול על אש נמוכה מאד. אך למרות זאת, האנשים הגיעו פה ושם נתרמו באופן כל כך חזק ואיכותי ומביקורם שהיה לי חשוב לשמר את פינת העולם הקטנה והתומכת הזו. היום, במצב של מלחמה, שכל כך הרבה ילדים נמצאים במצב של טראומה, הורים מוצאים את הפתרון במקומות אחרים ואינם נזקקים לפינה זו. האם זה אומר שהיא מיותרת? האם יש טעם להמשיך? שתפו ...

גן חיות

New member
כן , יש מקום לפורום

גם בזמנים אלו. דווקא עכשוף בהרבה מאד פורומים שקט יחסית. אנשים מחפשים פתרונות אחרים או פשוט מסתגרים. נדמה לי(לא בטוחה) שהבעתי פעם את דעתי שכדאי להוסיף מדי פעם מאמרים או משהו כדי להוסיף נושאי דיון ועניין לפורום. אישית, אני נכנסת בערך פעם ביום לבדוק ולעזור. ולפעמים נעזרת. לי יהיה חבל אם הפורום הזה יסגר.

לב אם

New member
את בודאי צודקת

העניין הוא שהששקעתי המון אנרגיה בהפניה למאמרים , קישורים וכו' - עד שכל הפורום נראה כמו בלוג פרטי שלי - שרק אני כותבת. גם המאמרים האיכותיים והרעיונות שאני יכולה להעלות לבדי הלכו ומיצו את עצמם. אז החלטתי להרפות מעט כדי לנסות ולראות לאן זה מתפתח. אני מנהלת עוד פורום, ושם קל לי בהרבה כי אנשים נוספים מכניסים חומר, יוזמים , מגיבים ... אבל אולי את צודקת שדוקא עכשיו אנשים עדיין לא נכנסים , ואולי מאוחר יותר יזקקו שוב לפורום שיהי פתוח וזמין עבורם

גן חיות

New member
לגבי המצב

אני יודעת באופן אישי על קבצות רבנים שבקרו במקלטים, קבוצה אחרת של מתנדבים שעשו מהשהו דומה במקום אחר. אני קבלתי פנייה במייל להתנדבות לטפל בעזרת בעלי-חיים ואמצעים נוספים בילדים ששוהים בניצנים כרגע. אבל כאשר כל המודעות והעזרה ההדדית יתאיידו אחרי המלחמה - יהיו ילדים שפוחדים ושמרטיבים ושברגרסיה או בקיפאון או בדיכאון או.... לכן חשוב שנשאר פה. אני חושבת שהפורום הזה יותר קשה לניהול בגלל האופי שלו. בגלל הנושא. אבל הוא מאד חשוב. אני זוכרת שאצלי הבעיה היתה טרייה - קבלתי תמיכה מפורום דומה בארה"ב - אבל לא יכלו לתת לי עצות לגבי ארגונים ולמי לפנות או זכויות שלי או של בתי , כי הם לא ידעו מה החוקים והגופים בארץ והיה מאד חסר לי. שולחת לך מסר.

L L B

New member
מה עם לפרסם את הפורום

בפורומים אחרים? (כמובן פורומים הקשורים בצורה זו או אחרת לנושא
)

לב אם

New member
ניסיתי בעבר

העניין הוא שאני בעצם מנסה משהו בלתי אפשרי כמעט - מצד אחד שהפורום הזה יהיה מקום אמין, דיסקרט ושקט עבור כל הנזקקים לתמיכה (ולשם כך אני מוחקת את כל המון הודעות הפרסומת, שטויות והודעות מיותרות שמתגלגלות לכאן כל הזמן), מצד שני לפרסם את קיומו, כך שמי שנזקק לו ידע איך למצוא אותו. ניסיתי בעבר לפרסם הפניה לדיון מעניין שנערך כאן בפורום מתוך פורומים אחרים - מצאתי שלעתים נכנסים אנשים עם הודעות לא רצויות ותוקפניות ולעתים אחרות פשוט מגיבים להודעה שלי בפורום שלהם ולא עוברים לכאן להגיב. אבל אתן צודקות שכדאי לחזור ולפרסם וגם להעיר מעט את הפורום בהודעות יזומות

L L B

New member
אני אנסה לפרסם אותו גם

במקומות שקשורים... (אם זה בסדר).

מממאיה35

New member
לא. מה פתאום לסגור ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

גם אם אין ממש התרחשות, זה לא אומר שהפורום הזה לא נצרך. קודם כל יש קוראים סמויים, למרות שאין הרבה פעילות, עדיין אני מאמינה שהם קיימים. דבר שני - טוב שיהיה המקום הזה למי שיצטרך (חס וחלילה, אבל אם וכאשר). ולגבי זה שאין בו פעילות, לדעתי זה קשור לחוסר מודעות לעניין קיומו של הפורום. אפשר לפנות להנהלת תפוז (או הנהלת האשכול, לא יודעת איך זה הולך שמה) ולבקש עזרה בפרסום הפורום. בפרט בפרט בפרט בימים אלה.. נכון שלפעמים זה בעייתי להביא אנשים מחוץ לפורום, אני לצערי נתקלתי בבעיה הזו בהודעה שפרסמתי, שבאו אנשים מבחוץ שלא הכירו את הדינמיקה של הפורום ושפטו וביקרו וחרצו את דיני.. אבל זה לא שבפורום הנוכחי, אם יתקיים, נותנים קישור לדיון ספיציפי, אלא נותנים קישור למקום
כולו. זהו אני בעד להשאיר את המקום פתוח

פלגיה

New member
בתור מי שרק קוראת

אני חושבת שהפורום חשוב. לא ממליצה על פרסום גורף בתפוז בדף הפורומים או בדף הראשי, כי זה באמת מביא אנשים שרוצים רק להציק, ולא את הקהל המתאים. אני כן מציעה פרסום מקומי בפורומי הורים ובפורומי תמיכה אחרים.

בתור אמא טריה...

אני חושבת שהפורום הזה חשוב מאין כמוהו. ובתור מנהלת די חדשה של פורום תמיכה, אך חברה בו מס' שנים, אני יודעת שקיימות תקופות בהן הפורום נמצא על אש נמוכה, ונראה שאולי אין סיבה לקיום של הפורום, אבל זה מאד חשוב שיש פורום כזה, ושיש לאן לפנות. אני מחזקת אותך, ואת כל החברים כאן בפורום!

לב אם

New member
../images/Emo140.gif תודה לכולם

באמת מרגש לראות שעדיין יש לפורום קוראים מסורים. אודה לכם בכל עזרה שתגישו להחיות את הפורום ולסייע למ שזקוק לתמיכה להגיע לכאן.

פלג מים1

New member
טוב שפורסם בעמוד הראשי - אני לא

הכרתי את הפורום וודאי גם הורים נוספים. בהצלחה!

למעלה