האם יש משהו שמכיר מקרוב ויודע פרטים על בית ספר הדמוקראטי במודיעין? שיהיה לכם שבת שלום אורלי
O orlita New member 8/10/04 #1 האם יש משהו שמכיר מקרוב ויודע פרטים על בית ספר הדמוקראטי במודיעין? שיהיה לכם שבת שלום אורלי
E Ella Bella New member 9/10/04 #3 חחח התכוונתי לקשר ביניכם אבל הקדמת אותי... ואם אני לא טועה יש קישור לאתר הבי"ס בקישורי הפורום.
נ נאוה פרנס, נטורופתית New member 12/10/04 #4 אורליטה, מה קורה עם ביקור במקום? זה יכול לאפשר לך לשוחח עם תלמידים של ביה"ס ולהתרשם. עד איזו כיתה יש בביה"ס?
אורליטה, מה קורה עם ביקור במקום? זה יכול לאפשר לך לשוחח עם תלמידים של ביה"ס ולהתרשם. עד איזו כיתה יש בביה"ס?
O orlita New member 13/10/04 #5 אני מתכוונת לנסוע לשם בשבוע הבא עד כמה שידוע לי יש שם עד כיתה י"ב , האמת שיש לי זמן להתארגן לשנה הבאה. אני גם רוצה לבדוק עוד אפשרויות שבסביבת רחובות. כי לא בטוח שאוכל לעבור דירה למודיעין.
אני מתכוונת לנסוע לשם בשבוע הבא עד כמה שידוע לי יש שם עד כיתה י"ב , האמת שיש לי זמן להתארגן לשנה הבאה. אני גם רוצה לבדוק עוד אפשרויות שבסביבת רחובות. כי לא בטוח שאוכל לעבור דירה למודיעין.