האם יש נגן ipod

zooom360

New member
האם יש נגן ipod

במחיר 300 ש"ח ומטה באיכות טובה? ואם לא אז האם יש נגן mp3 עפ רדיו במחר כזה? *אני מתכוונת לנגן חדש*

SnipeR3

New member
חחח אולי גם מסג' תאילנדי על הדרך?

בתקציב שאת מציעה, את יכולה אולי לקנות מטען ונרתיק לאייפוד... נגן עצמו - ממש לא! במחיר שציינת את יכולה לקנות אחד מאותם נגני מדבקה סיניים שמוכרים בסופר השכונתי. הם באים עם רדיו לפחות, אבל לא מומלץ.

zooom360

New member
בשביל מה הציניות?!../images/Emo4.gif

אני ממש לא מבינה בכל העניין, יש גישה אחרת שכדאי לך לנסות! באיזה תקציב אני יכולה לקנות איי פוד נורמאלי, או mp3 נורמאלי?

SnipeR3

New member
מצטער. תנסי עכשיו:

כאן בפורום נגני MP3 נעשה הכל כדי שתהיי מרוצה: על מנת שנוכל לעזור לך בצורה הטובה ביותר, עלייך לפרט מהן דרישותייך מהנגן: נפח, לאילו שימושים (ספורט או סתם נגינה), תוספות הכרחיות כגון רדיו או אפשרות הקלטה וכל מה שאת חושבת שצריך להיות בנגן שלך. טיפ קטן: קחי בחשבון שנגן איכותי יחרוג ממסגרת התקציב שרשמת למעלה. הנגן הכי זול ואיכותי יחסית שאני יכול לחשוב עליו כרגע, (סאנדיסק 1 GB) יעלה באיזור ה700.

m y s t e r y

New member
מחירי אייפוד:

האייפודים שכרגע מיצרים עולים ככה: ipod nano 2gb: בארץ-1295 בחו"ל- משהו כמו 200 דולר ipod nano 4gb: בארץ-1645 בחו"ל - 250 דולר ipod video 30 gb: בארץ- 2,390 בחו"ל- 300 דולר ipod video 60 gb: בארץ- 3045 בח"ול- 400 דולר אייפודים במחירים נמוכים ממה שציינתי עד עכשיו יש רק יד שניה. (אם את מעוניינת אני מוכרת יד שניה אייפוד 20gb
..)

אני מעונין לקנות!

איזה דור? מתי נקנה? למה את מוכרת? מאיפה את? כמה את רוצה?

m y s t e r y

New member
גל..(אם זה השם שלך) הבנתי מפורום

אייפוד שיש לך בעיה עם המסרים של תפוז. לא רציתי להציף שם את הפורום יותר מדי. אני באופן אישי לא רוצה לתת את הטלפון שלי בהודעה כזאת בתפוז. יש דרך אחרת שאני יכולה לתת לך אותו? ואם לא,אולי תתן לי את הפלאפון שלך ואני אתקשר? תודה
קרן.

m y s t e r y

New member
טוב לא משנה.. כבר צלצלת

סליחה על ההצפות. ד"א אני מוכרת את האייפוד בגלל ש20 ג'יגה זה יותר מדי גדול בשבילי,יש לי ספריה של 5.3 ג'יגה אז אני אקנה נגן מיקרודרייב במקום.

למעלה