האם יש נציגות נגישה למשרד התיירות

האם יש נציגות נגישה למשרד התיירות

ההונגרית בארץ? אפשר להעזר בהם בהשגת מקומות לינה וכדומה? ומה הבדל בין Vendeghaz Privat-lakas,ל:penzion ויש עוד כמה סוגים!

kropacsek

New member
יש../images/Emo70.gif

בת"א, ברח' בן-יהודה - לא זוכר את המספר אבל זה טיפה דרומית לשד' בן-גוריון. הם פתוחים בקושי יומיים בשבוע (שני וחמישי אני חושב) בין 10 ל- 16. אי-אפשר לפספס את המקום, מקושט כולו בדגל ובפוסטרים.

תודה!

לא נראה לי שאסע יותר מ-100 ק'מ לכל כיוון בשביל הפגישה המרגשת.

kropacsek

New member
הייתי עוזר בכיף

ללכת לאסוף חומר בשבילך, אבל זה בשעות העבודה שלי. צריך אולי מס' טלפון שלהם?

טומי*

New member
מצאתי כאן איזה דף מעניין.....

מהונגריה, אולי יכול לעזור לך בקשר ללשכת התיירות של הונגריה,אם אהיה בסביבה אציץ לשם

תודה! כעת אני בשלב של בחירת

מקום לינה לכל תקופת החופש. אני יודע באיזה אזור, ואיזה סוג של לינה אנחנו מחפשים. הבעיה שנתקלתי בה היא חוסר היכולת לפרש לשפת היומיום את מושגי תיירות: "vendegszoba" "maganlakas" "penzio " ומושגי תיירות אחרים, ואין את מי לשאול ולקבל תשובה. מספר הטלפון של לשכת התיירות בהחלט מעניין אותי, אולי משם תצמח ישועה. שוב תודה יעקב

טומי*

New member
אז הבטחות צריך לקיים....../images/Emo9.gif

הלכתי למשרד ברח' בן יהודה בתל אביב.המשרד פתוח בימים א' ג' ד' בין השעות 8.00-12.00 כמדומני היום יום חמישי,אך בכל זאות התעקשתי ונכנסתי.היצגתי 'ת עצמי כמנהל פורום הונגריה בתפוז,וישר נענו לי והיו מאוד נחמדים.הבטיחו שיתוף פעולה עם הפורום. מקוה שזה יהיה לטובת כולנו.

תודה על המאמץ המיוחד!!

ביום ראשון הם יכולים לצפות ממני למבול שאלות! מקוה שהם מספיק סבלניים גם לענות. שבת שלום לכולנו. סבאיעקב

למעלה