האם יש סוף ללימודי טנטרה ?

האם יש סוף ללימודי טנטרה ?

האם טנטרה זאת שיטה שמתפתחת .. או זאת שיטה שלומדים ומיישמים ? מה עושים כשלגוף אין אנרגיות-אין אהבה איך מפעילים אותו מחדש ?? יום מלא אור ואהבה

זה לא הלימוד זה היישום...

ליישם את הידע זה מה שחשוב, בוודאי שתוך כדי התהליך מתפתחים וגדלים, ע"י מודעות לכל מיניי דברים מגלים פתאום שלגוף יש בעצם אנרגיות גם כשנדמה שאין לו, מגלים אהבה מסוג חדש, אהבה לעצים, לירח לכוכבים לבע"ח לבריות ולהכל בעצם מגלים אנרגיות חדשות.
ליאור

ליMור

New member
ליאור,,,

היי קראתי את תגובתך,,, ולרגע אחד נשענתי לאחור עצמתי עיניים והתחברתי לאני שלי,, ואז הבנתי שאנחנו בעצם חיים את השוטף מתעלמים מההווה , מדברים שאנו חווים במהלך היום והם בעצם כל הדברים שהופכים אותנו למי שאנחנו חשבתי לי לרגע על הדרך לעבודה,,,,ועל הנוף שיש לי מהחלון על הבנות שלי על הבית האישי שלי על הפינה השקטה שבניתי לעצמי ו"נזכרתי" שכל אלו בעצם הפכו להיות מן שגרת חיים ולא,, חוויות מן החיים,,, ועל ידי כך באמת לזכות באנרגיות חדשות,,,, אהבתי מאד את תשובתך אין ספק, כי מדי פעם אעיר את תשומת ליבי לסובב,,, ואקבל פרופרציות שונות,, ברוכה הבאה לימור,,, :)

תודה../images/Emo140.gif הדברים הקטנים/גדולים...

של החיים
מבחינה פסיכולוגית זה די טבעי שדברים הופכים להיות אוטומטיים מבחינתנו (מבחינת תהליכי למידה, זכרון ומודעות) שריכת נעליים, נהיגה באוטו וכו'
אך החיסרון הוא שאיבדנו משהו בדרך... גם צבע הים ,השמיים , קולות הציפורים והרבה מהדברים הקטנים והמשמעותיים של החיים הפכו לאוטומטיים גם כן. אך זה לא חייב להיות ככה ותשומת הלב, מודעות ל"מתנות" הללו של החיים זהו מקור בלתי נדלה לאנרגיות - טובות כמובן
נ.ב. ברוכה הבאה לימור
(הקדמת אותי)
ליאור

ליMור

New member
היי לך איל באש,,

קודם כל תן לי לשחרר אואואאווווו אחד גדול עיינתי בכרטיסך ובהודעותיך ברשותך גם לפורום שלך אגיע לביקור,,, ותבדוק את המעטפה,,,שמהבהבת לך

תודה על התשובות ....

כנראה שבזמן האחרון קצת שכחתי מי אני . מקווה שבזמן הקרוב ..אתחבר שוב .אל האדם שבי תודה על התזכור

למעלה