האם יש סיבה למה אני זוכר חלום מפחיד מהעבר?

AEOLIAH

New member
האם יש סיבה למה אני זוכר חלום מפחיד מהעבר?

יש לי חלום שאני זוכר עד עכשיו זה חלום שחלמתי כשהייתי ילד.

בחלום אני רואה את עצמי בורח מ 2 כלבים ואז זה מתחלף פתאום לאישה עם תלתים שמסתכלת עלי מרחוק עם עיניים בוחנות פקוחות והמבט שלה לא נעים. היה חלום נוסף שאני זוכר שאני יורד כזה כמה מדרגות למטה ונכנס לתוך ביתן כזה מפחיד ישן שנמצא כזה בערך מתחת לאדמה.

מה דעתכם? היש סיבה למה הם נשארו במודע?

atlantis13

New member
כן - כי המודעות שלך בורחת ממקום למקום..

אתה לא החלטי- לא פיזית - עם מי אתה בוחר לחבור- ולא רוחנית - לאיזה תחום אתה נכנס - אתה "הולך להכל + נפגש עם כולם = מערבב רוחניות עם אנשים שלא מתאימים לך - מה שנאמר לך כמה פעמים - כותב בכל פורום אפשרי "אני צריך אנרגיה" ומנגד - אני זקוק לעזרה - ובורח אחרכך לכל מיני מתקשרים - דאתה לא טורח להכיר לעומק - אז עשית לעצמך חתיכת נזק - ואתה מסרב להקשיב למתקשר אחד - ולבחור ל-א-ט את הנתיב שלך הרוחני והפיזי - ואתה פשוט "מדבר עם כולם" ומתקשר עם ":כולם" - אז הגוף שלך נכנס למצב של STRESS - לחץ.

אתה או צריך להתרחק מהעולם הרוחני - והתרכז בלהירגע - או פשוט לבחור לך חברים - ולא להיכנס בכלל לרוחניות - עד שתרגיש מוגן בכל בחינה - להתחיל ללמוד - ולא להשתמש באינטרנט כדי לעורר בהלה בכל מקום " הצילו הצילו" - ולאחר שיחה עם מתקשר - "אני בסדר והיום נפלא - ולמחרת שוב - אני זקוק לעזרה - אתה לא מטפל בפצעים שלך לעומק - ואתה נכנס לרוחניות - כשזה לא מתאים לך בכלל. אנא שקול את זה כי אתה מבהיל פה הרבה אנשים.

למעלה