האם יש סיכוי ולו הקטן שביותר שתתבטל

c h u k u 3

New member
שאלה בקשר לתחרות ביום שישי...

האם המסלול כבר מסומן ביער עופר? האם מישהו רכב אותו כבר? אשמח לקצת תשובות. תודה

medvid

New member
אז ככה:

היום דיברתי עם החבר'ה בצימוק והם אמרו לי ש: 1)המסלול עוד לא מסומן (רציתי "לעלות" עליו היום...) 2)רק מחר או מחרתיים הם יעברו עליו שוב ויחליטו סופית אם בכלל תתקיים התחרות הזאת ביום שישי.... האי-ודאות חוגגת.

בזנר דן

New member
תחרות יום שישי הרים במיר"ב

הי לכולם היות ואנחנו תחת אזהרות סופה "פנינה" החלטה סופית לגבי קיום התחרות תתקבל ביום חמישי בשעות הצהריים. במידה ותהיה תחזית למזג אויר סוער או לחילופין גשמים עזים התחרות תדחה בשבוע ימים ליום שישי 21.2.2003.הודעה תתפרסם הפורום כמו גם האתר שוונג ובאתר האיגוד. שיהיהלכולם ערב טוב בזנר דן \ צימוק

humaniting

New member
האם יש סיכוי ולו הקטן שביותר שתתבטל

התחרות ביום שישי בכרמל?

pabloc

New member
רכבתי אתמול במיר"ב ../images/Emo19.gif

כל האזור היה בוצי עם כמה שלוליות גדולות, אחת מהן בתואי המסלול. בעיה רצינית ומחליקה היתה בשתי עליות, האחת עם הסינגל שמאלה בסופה (כמו באליפות ישראל). ואחרת קצת פחות מוכרת אך מאוד מחליקה. לא עברתי על כל המסלול, אך התרשמתי שרובו רכיב עם בוץ המושפרץ לכל עבר. פבלו

אני פשוט לא מבין מה קורה כאן ../images/Emo12.gif

לא מבטלים תחרות אופני הרים בגלל תנאי מזג אוויר, אלא אם התנאים האלו יכולים לגרום לנזק בריאותי מיידי (לדוגמה- סופת טורנאדו). מה העניין הזה? קצת גשם ובוץ מחליק ודוחים מירוץ?? אני מוחה בכל תוקף- לא נשמע כזה דבר... מה השלב הבא? רוח חזקה? יללה- שימו מגני בוץ וספייקים ולכו להתחרות...

pabloc

New member
לא לגמריי מסכים ../images/Emo4.gif

אני מסכים אתך על כך שתחרות צריכה להתקיים בכל מזג למעט מקרים של סכנה מוחשית לרוכבים. אם אנחנו רוצים שרוכבינו יהיו ברמה עולמית, אז גם את זה הם צריכים לעבור... מצד שני ישנו העניין הכלכלי, אני מניח ש "צימוק" רוצים לסיים את העניין ברווח ,כדי שזה יקרה צריך מינימום של משתתפים ואם אלה לא יגיעו בגלל המזג אוויר... האינטרסים שלנו הם תחרות בכל מזג אויר (במגבלות...) וגם המשך קיומה של "צימוק" כגוף כלכלי ע"מ תמשיך להפיק אירועים ברמה. נשאיר להאיגוד ו"צימוק" להיגיעו מחר בצהרים להחלטה הנכונה. לגבי המצב במיר"ב, לדעתי המסלול במצב רכיב אבל השאלה האם הגשם והרוחות (היום יש רוחות מזרחיות מטורפות) יבריחו את מירב הרוכבים... פבלו

אנסה לחדד את הרעיון

רכיבה בשטח, בכל תנאי- זה חלק מה"רוח" של רכיבה על אופני הרים ועל אופניים בכלל (וכל ספורט אאוטדור תחרותי). אין לי שום בעייה אם המירוץ יבוטל בגלל סיבות כלכליות או אירגוניות- אבל שלא יתלו את האשמה על הפן המקצועי- מכיוון שמבחינה מקצועית- אין שום סיבה לבטל מירוץ אופני הרים בגלל מזג האוויר- בטח שלא בגלל תנאי מזג אוויר ישראליים.

למעלה