האם יש סיכוי לפרוייקט דיבוב ישראלי?

גלבטרון

New member
האם יש סיכוי לפרוייקט דיבוב ישראלי?

ישנם מס' לא קטן של קבוצות מעריצים שעובדים יחד ומכינים דיבוב אנגלי לסדרות רובוט-טריקים שעד לאחרונה ניתן היה לראות רק ביפן. פרוייקטים מסוג אלו התקבלו דיי טוב אצל רוב המעריצים ותהיתי האם בכלל פרוייקט מסוג זה יצליח בארץ? מכיוון שלדעתי עדיף לצפות ברובוט-טריקים באנגלית (ולא בעיברית) אני לא חושב שדיבוב בפרויקט כזה הוא הצעד הנכון אבל אולי תירגום כן. אבל השאלה הגדולה היא האם מישהו מיכם יהיה מעוניין לראות פורייקט כזה מתבצע?

DDN

New member
קשה לי לחשוב על רובוטריקים בעברית

אבל תרגום? בהחלט כן!

DVD10

New member
HELL NO

בבקשה לא, עדיף מספר מצומצם של מעריצים מאשר ים של ילדים שרואים סדרות מדובבות, זה הדבר הכי גרוע שקיים. זה כמו שכל סדרה בצרפת מדובבת, בא להקיא! היום את לא פותח ערוץ של ילדים (JET-IX, ערוץ הילדים, ניקולודאון...) וכל התוכניות מדובבות זו מכה שדופקות את דור העתיד של הילדים של האנגלית שלהם. בבקשה לא!

דיבוב זה דרעאק ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אתה מדמיין לך את עודד מנשה עושה את אופטימוס ?!? בעע עלייך !! אישית הייתי מכריז עליך ככופר ומעלה אותך על המוקד .. ../images/Emo3.gif

בחיים לא!!! אני שונא דיבוב!!

הם עושים את זה כל כך דפוק שזה הורס את הצפייה ואת ההנאה!! ראיתי מה הם עשו לבובספוג..ממש חרא של קולות!!

למעלה