האם יש סיכוי שדילן יגיע לישראל?

דוקודור

New member
האם יש סיכוי שדילן יגיע לישראל?

וכן אני יודע שהוא כבר היה פה 2 אבל האם יש סיכוי ככה בערוב ימיו שיגיע לארץ הקודש להיפרד..

Chocoholic

New member
יש סיכוי

כל עוד הוא ממשיך להופיע בארצו ובאירופה, כלומר, הוא פעיל. אני מעריך שזה יקרה רק כשנזכה לגל הופעות של אמנים זרים אחרים אצלנו, כמו שהיה ב 1993 (אבל זו רק הערכה שלי).

פיטר הימלמן

הוא נשוי לבת הגדולה והמאומצת של דילן: מריה. מאז תחילת האינתיפדה הוא ביקר מספר פעמים בארץ והופיע בבארבי, גם ראיתי אותו ב"לונון וקירשנבאום" . הוא סיפר שהוא החליט להופיע בארץ בגלל שקרא ששום אומן לא מוכן להגיע לישראל בגגל האינתיפדה. הנה קצת מידע עליו: הימלמן, אומן אמריקאי מהשורה הראשונה, נשוי לבת של בוב דילן זמר, מלחין ותמלילן שה- U.S. Today כינה אותו "אחד מהפרפורמרים היצירתיים ביותר של הרוק". הוא כתב מוזיקה לסדרות טלוויזיה רבות ולסרטים. כולל את המוזיקה בתכנית הטלוויזיה האמריקאית "Judging Amy" של CBS בה צופים מיליונים כל שבוע ועל עבודה זו הרעיפה הביקורת שבחים. הוא תואר עלי יד י ה- Stereo Review כאמן שנמצא בדרגה העליונה של מבצעים-כותבים בני זמננו. על עבודתו בסדרה הוא היה מועמד בטקס פרס ה"אמי " בשנת 2002 בקטגוריה של מוזיקה ומילים. הימלמן הוציא 9 אלבומי סולו ו -2 אלבומי ילדים שקיבלו ביקורת מצוינת. אלבומו From Strength to Strength זיכה אותו בכינוי אחד מהטרובדורים החדשים ע"י הטיים מגאזין. ב - 1987 אלבומו השני Gematria הגיע לשלושים הגדולים ואלבום הילדים שלו מ - 1997 זיכה אותו בפרסים רבים. אלבומו החדש יצא לאחרונה בארה"ב. קראתי שהוא ומריה בקטע של kaballa

כמעט נחשב?

הוא הופיע עם להקת הפליינג בייבי בבארבי כפ"ס לא מזמן, ואני התכוונתי ללכת. לא כל-כך לכבוד פיטר הימלמן, כמו בשביל הפליינג בייבי, שזו להקה מוצלחת, שאני בעדה. עם זאת, היה לי עניין מסוים גם לראות אותו. בסופו של דבר לא הלכתי. אגב, מכר שלי סיפר לי על ההופעה של הימלמן זה בתכנית של לונדון וקירשנבאום, ואמר, שהוא עשה שם רושם ליצני ומגוחך למדי, ולא ממש מעורר עניין והתפעלות. לא ראיתי בעצמי, ואינני מכיר את החומר של הימלמן, כך שאיני יכול לשפוט.

למעלה