האם יש סיכוי?

Lena16

New member
האם יש סיכוי?

יש לי שאלה שעלולה להישמע קצת טיפשית אבל הייתי רוצה לדעת. חברה הכי הכי טובה שלי שהיא כמו אחותי נדלקה על אחד הבנים הכי מקובלים בשכבה. הוא לא ערס כזה, והוא גם בן אדם טוב, חכם, חברותי, מצחיק, בדרך כלל לא מתנשא, ממש אחלה בן אדם. אבל פשוט יותר מדי מקובל. הכי מקובל הייתי אומרת. עכשיו, חברה שלי מתה להתחיל איתו וביקשה ממני לעזור לה איתו, אבל היא ממש לא מקובלת, אפילו פחות ממני שאני במצב לא הכי טוב מהבחינה הזאת. השאלה היא בעצם אם יש לה סיכוי. אנחנו מתכננות לעשות לה מין מהפך קטן, שתיראה יותר טוב, ובמקביל שהיא תתקרב אליו בתור ידידה (אני הצלחתי להתקרב ככה למישהו שהוא גם מקובל פחות או יותר והיום אנחנו כמו אחים והוא גם נמשך אליי). אז מה, להגיד לה שתוותר או לעזור לה ללכת על זה?

דיתוּש

New member
לעזור.

אבל זה עניין של אישיות. אם היא ביישנית לאללה ובכלל לא מאמינה בעצמה אז צריך לעשות לה מהפך באיך שהיא רואה את עצמה, ולא איך שאחרים רואים את עצמה
אולי תראי לה באמת את היתרונות והחסרונות, ושתחליט לבד מה היא רוצה. אם היא מחליטה שהיא הולכת על זה, אז לפי דעתי את צריכה לעזור לה. בכ"ז, חברה שלך, לא?

אם הוא באמת ../images/Emo113.gif

בנאדם טוב כמו שאת מציגה אותו, וה"מחלה" היחידה שלו זה המקובלות, אני מאמין שאם חברה שלך תמצא חן בעיניו הוא יסכים לצאת איתה. בלי קשר לזה שהיא חנונית. אבל יכול להיות מקרה שהיא לא תמצא חן בעיניו, ואז חברה שלך קרוב לוודאי תרגיש מנודה. אז כדאי להכין אותה מראש לאפשרויות, ולהגיד לה שהוא לא בהכרח יהיה מעוניין בה כמו שהיא מעוניינת בו. סך הכל, לפי התאור שלו, הוא יכול להשיג כל בת בשכבה... בהצלחה!

S H I L G I

New member
אולי פשוט

תעזרו לה לקבל את עצמה יותר טוב, מישהו אמר לי פעם, שאם אתה חושב שאתה יפה, אנשים אחרים חושבים ככה. אולי פה נמצא הפיתרון?

Just רגב

New member
אני ממש מרחם עלייך!!!

תמיד חשבתי שיש דברים כאלה של מקובל או לא רק בסרטים
תפסיקו לחשוב שיש דבר כזה מקובל או לא!!! כי אתם עושים אנשים למקובלים יותר או פחות... אז בשורה התחתונה... תפסיקו להוריד מהכבוד העצמי רק תעלו אותו ותהיו אתם.. בלי פוזות והתנשאויות!!!

S H I L G I

New member
אין כזה דבר אבל

לך תסביר את זה לילדים שלומדים בבתי ספר זה המצב וצריך לטפל בו, סבבה?

למעלה