האם יש עבודות בארה"ב?

222ספיר

New member
האם יש עבודות בארה"ב?

שלום לכולם,,, אי מתכוונת לעבור לארה"ב בקיץ בסביבות סוף יוני, יש לי עכשיו חברה שם שעוברת מניו ג'רסי - היא עבדה כאופרית שם לניו יורק והיא לא מכירה שם אף אחד היא מתכוונת להגיע לברוקלין כי שם אולי תמצא עבודה יותר מהר ויש לי עוד חברה שכנראה תסע איתי לגור אצל דודים שלה בוואלי (איפה שזה לא יהיה) אז רציתי לשאול האם יש עבודות בוואלי ובברוקלין? איזה סוגי עבודות יש? האם אני אמצא מהר עבודה? אני לא רוצה לעבוד בקניונים, יש איתי רק 10 אלף ש"ח בערך.. האם זה יספיק? אודה לכם על עזרתכם,, ואם יש מישהו שגר בניו יורק שרוצה להציע לי עבודה,, אני פנויה

odedee

New member
בטח שיש עבודות.

אבל אם אין לך אישור עבודה כזה או אחר לא תוכלי לעבוד בשום מקום באופן חוקי, ולגבי עבודה לא חוקית אף אחד בפורום לא ימליץ לך. 10000 ש"ח הם כ-$2200. מה את רוצה להשיג בסכום הזה? אם את מתכוונת לקחת חדר במלון, הוא יספיק לך לשבועיים-שלושה בניו יורק.

doronf65

New member
מנהל
ספיר...

למה את מתכוונת שאת "מתכוונת לעבור לארה"ב"?? את מתכוונת לבוא ולגור פה? לכמה זמן? רוצה להגר? אולי רק לבוא לשבועיים ולהמשיך בדרכך לדרום אמריקה? מה את מתכוונת לעשות פה? את חייבת להבין שאת נשמעת ממש תמימה ותלושה עם השאלות האלה. הוואלי (איפה שהוא לא יהיה...) נמצא 5 שעות טיסה מברוקלין, כמו אירופה לישראל. נראה שאת גם לא יודעת שאסור לעבוד בארה"ב עם ויזת תייר, אני מניח שיש לך כזו ויזה. אם לא - אני מאחל לך הצלחה בלהשיג אותה, כי בלעדיה את בכלל לא תיכנסי לפה. בקיצור - אם את באמת רוצה עזרה אז תתארגני על עצמך, תעשי קצת שיעורי בית (תקראי בפורום אחורה, יש מאמרים פה וכו'), ואז לפחות תהיי בחזקת "שיודעת לשאול". ואם את סתפ מתכוונת לטיול, יש לשם כך פורום טיולים. דורון

למעלה