האם יש עדשה שחוסמת את הראייה בעיין אחת ?
ר רונן סנדרוביץ New member 12/7/12 #2 האם יש עדשה שחוסמת את הראייה בעיין אחת ? במשקפיים יש עדשה חלבית בעדשות מגע יש עדשות פרוסטטיות שחוסמות את הראיה בכל מקרה,הדבר נעשה באישור רופא עיניים
האם יש עדשה שחוסמת את הראייה בעיין אחת ? במשקפיים יש עדשה חלבית בעדשות מגע יש עדשות פרוסטטיות שחוסמות את הראיה בכל מקרה,הדבר נעשה באישור רופא עיניים
ק קלינגון הנכה New member 12/7/12 #3 מה זה עדשה חלבית ? הסבר יותר מפורט : כתוצאה מפגיעת ראש אני רואה פוקוס כפול. הפתרון היחיד שניתן לי הוא חסימת הראיה בעיין אחת תוך שימוש במשקפיים שעדשה אחת חסומה. מאוד לא יפה. מה את אומרת ? מה דעתך ?
מה זה עדשה חלבית ? הסבר יותר מפורט : כתוצאה מפגיעת ראש אני רואה פוקוס כפול. הפתרון היחיד שניתן לי הוא חסימת הראיה בעיין אחת תוך שימוש במשקפיים שעדשה אחת חסומה. מאוד לא יפה. מה את אומרת ? מה דעתך ?
ר רונן סנדרוביץ New member 12/7/12 #4 עדשה חלבית עדשה לא שקופה,מט,בצבע לבן עמום. יש מקרים שמכסים את העין ברטיה. הכל לפי החלטת רופא/ת העיניים המטפל.
עדשה חלבית עדשה לא שקופה,מט,בצבע לבן עמום. יש מקרים שמכסים את העין ברטיה. הכל לפי החלטת רופא/ת העיניים המטפל.
ק קלינגון הנכה New member 12/7/12 #5 זה בדיוק מה שיש לי זה מאוד לא יפה בלשון המעטה. האם יש פתרון אחר ? עדשת מגע אולי ?