האם יש עילה לתביעה

האם יש עילה לתביעה

בדרך לעבודה מאחורי תחנת אוטובוס יש מיני קניון, יש חלון ראווה עם שמלות יפות והלכתי לראות היה שם מלא מים שהמנקה לא לקחה אבל ממש מלא, יש לי מתיחה ברצועה, שבר קטן ונקע ברמה גבוהה - סיוט ממש, האם אני יכולה לתבוע. כמובן את ימי המחלה אני אתבע מביטוח הלאומי אבל האם אני יכולה לתבוע את המקום כי לדעתי המים זה רשלנות ובגלל זה נפלתי

עילת תביעה

ראשית כל, מאחלת לך החלמה מהירה. על מנת שניתן יהיה לתבוע, יש לבסס את הקשר בין החנות לבין הימצאות שלולית המים. שאלה נוספת, היא מדוע המים לא התנקזו לביוב ומדוע נוצרה שלולית? האם קיים שקע במדרכה? אני מציעה לך, לצלם את מקום האירוע, ממספר זויות וכן אולי לצלם את המנקה תוך כדי עבודתה. כן יש לקשר בין מנקה לחנות ספציפית או לקניון, ככל שמדובר בחברת ניקיון שעובדת עבור הקניון. דבר ראשון, עלייך לעבור את הבדיקות ולקבל את הטיפולים, בהתאם להמלצות הרופאים. עליך לשמור על כל המסמכים הרפואיים וכן על קבלות בגין הוצאות נסיעה, טיפולים ותרופות. ממליצה בחום, לפתוח תיקייה, בה תרכזי את כל החומר וכן תעשי רשימה של כל הביקורים אצל הרופאים, בדיקות וטיפולים. מאחר ועסקינן בתאונת עבודה, עומדת בפנייך האפשרות להגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי - קודם כל יש להגיש הודעה על קרות תאונת עבודה, זאת על מנת לממש את ימי המחלה, זאת כמובן בתלוי בתקופת ההחלמה שצפויה לך. לא כל כך ברור לךי, מה הוא שבר קטן? ומהו נקע ברמה גבוהה? בהמשך יהיה עלייך להחליט באם לפנות למוסד לביטוח לאומי בתביעה לנכות מעבודה או לחילופין קודם כל לפנות במכתב דרישה לגורם המתאים. על כן, אני ממליצה לך לפנות לעורך דין המתמחה בנזקי גוף, לצורך קבלת ייעוץ פרטני יותר בשאלת האחריות וכן שאלת הנזק. רפואה שלמה

למעלה