האם יש עיתון ישראלי לכישוף ומאגיה?

goldy

New member
שאלה מיותרת../images/Emo10.gif

1) כל העיתונים בישראל הם קרטל: תיאום ידיעות כך שבסופו של דבר אתה קורא באחד את כל מה שתיקרא באחר. 2) עיתון מיתפרנס מפירסומות. כוונת המפרסמים היא קודם לימכור. 3) עיתון הוא מקום עבודה, ואין מקום עבודה שחף ממינויים פוליטיים: אנשים שהדבר היחיד שהם באמת עושים זה להיות אחראים על הקידום של עצמם, ועד אז לקבל העלאה במשכורת ושאר הטבות. 4) יותר מידי מינויים פוליטיים = יותר מידיי פירסומות. מיכאן נובע שבמיקרה הטוביותר בגיליון הריאשון יהיה תוכן והחל מהגיליון השני יהיו שטויות ופירסומות. זה מה שאתה רוצה?

cedir

New member
אבל

יכול להיות פינה בעיתון שבה מדברים על כישוף.

goldy

New member
יחד עים המון פינות משעממות אחרות

נגיד ותימצא כותב. האים הוא יראה לך? אים הוא יראה לך, האים הוא יכתוב על מה שמעניין אותך? אתה יודע איך זה ניראה בעיני העיתון?; כל ה'עתידנים' מדברים בצורה הכי כללית שיכולה להיות רק כדי שדיבריהם יותאמו לרוב האנשים ברוב המיקרים.

Tatu4Taty

New member
נצל"ש

ב-24 שעות של יום רביעי האחרון, דמיטרי פרוקופייב פרסם כתבה שנקראת "מזימות מכושפות". הכתבה עוסקת בשימוש במאגיה בקרב אנשי הק-ג-ב. בכתבה הוא מדבר על כך שהם למדו מספר בשם "כישוף" שנכתב ע"י מדען אמריקאי בשם רוברט סקלטון. חיפשתי וחיפשתי, אבל לא הצלחתי למצוא את הספר. מישהו יודע משהו?

wateryjohn

New member
הספר

http://www.amazon.com/Spellcraft-Handbook-Invocations-Blessings-Protections/dp/0771082088/ref=sr_1_18/104-7102645-8036719?ie=UTF8&s=books&qid=1185525947&sr=8-18 אמאזון. חיפוש קצר. תיהנה.

Tatu4Taty

New member
הנה העניין

אותו הספר שאליו קישרת אותי מופיע במקומות נוספים כשייך לסופר בשם Robin Skelton, ולא Robert Skelton. רובין סקלטון בכלל נולד באנגליה והיגר לקנדה, לא לארה"ב. הוא גם היה ידוע בעיקר כמשורר, ולא כמדען. אני לא משוכנע שאליו התכוון המחבר.

MetalSinagouge

New member
כנראה שכן. יש איזו אפשרות להשיג עיתונים

ישנים מאיזה מקום? יש חדש בקשר לספר אגב? חיפשתי גם ברוסית אבל לא היה דבר רלוונטי. משום מה איכשהו לא מסתדר לי שאנשי KGB רוסים ילמדו מטכניקות של משורר אירי שכתב על מאגיה עשבית.

Tatu4Taty

New member
בספרייה הלאומית

אבל אולי יהיה יותר קל לעבור בקיוסקים ולשאול אם יש עודפים. אין חדש. גם לי זה לא נשמע מתאים.

MetalSinagouge

New member
נבדוק אצל השכנים. אולי יש אפשרות ליצור קשר

עם הכתב, קצת קשה בעברית להעביר שמות במדויק וכאלה.

Alpha biscuit

New member
אתה?!!?

אחרי כל ההודעות לא חזרתה איילי אם תשובה אתה מוכר את הנשמה שלך או לא אם תמשיך להתעלם אני אקח את הנשמה שלך בכוח

MetalSinagouge

New member
אני לא חושב שההגדרות שלנו לגבי המושג הזה

חופפות. את האונה הימנית לא כל כך פשוט לקחת ממני, אבל תנסה. חוץ מזה, התגמול שהצעת לא היה מספק מספיק ואם היית נתקל במישהו קצת פחות עצלן אז הוא היה מרמה אותך בלי להניד עפעף, לא חבל? זה אינטרנט אחרי הכל.

Sofia Lorain

New member
לא קראתי את הכתבה,

אבל לפני דיי הרבה זמן ראיתי תוכנית מעניינת בנשיונל ג'יאוגרפיק, שהתעסקה בכך שהצבא האמריקאי נעזר ביכולות מיוחדות של אנשים. אם אני זוכרת נכון (היא שודרה כשעוד למדתי לבגרויות שלי, אז משהו בסגנון לפני שנתיים), הראו שם בחור שאיתר בעזרת סדרת חזיונות מטוס או מסוק שביצע נחיתת אונס באיזושהי מדינה.

gwizard

New member
זה קצת מצחיק

אבל אנחנו לומדים לעשות ראייה מרחוק בתרגולים של הדרגה השלישית בוויקה קורליאנית
טכניקה די פשוטה, אבל דורשת אימון מפרך כדי להצליח. אני תוהה אם הם משתמשים באותה השיטה או שהם פיתחו שיטה מדעית לזה.

למעלה