האם יש עתיד לרוק הישראלי ?!?

האם יש עתיד לרוק הישראלי ?!?

הארגון בו אני עובד, חולק משרדים עם חברת הייטק צעירה ומצליחה (עד כמה שמצליחה והיי-טק הולכים היום ביחד כמובן), שם עובדים כמה בחורים מ-ק-ס-י-מ-י-ם שרק השבוע התברר לי מהם כי הם מהווים 2 הרכבים צעירים המנגנים רוק (בעלי חומר מקורי), אשר מופיעים במועדונים קטנים בת"א וגם בבארבי לא מעט. הרכב אחד הוציא אף אלבום, שלא יצא לחנויות אלא מנסים למכור אותו בהופעות. אחד מהם, על "שיחת סיגריה" אמר לי שכהרכב רוק צעיר אין להם שום אפשרות לפרוץ לתודעה כאן, בארץ. האלבום שלהם הגיע לפני שבוע לידיו של קוטנר ועדיין לא נעשה איתו דבר, הלוואי ויקרה איתו משהו. עוד טוען הבחור, בשל המצב הרעוע והבלתי אפשרי כאן, הם החליטו לנסות להפיץ את האלבום שלהם לחו"ל ו"לדלג" על האפשרות שיקרה כאן בארץ משהו. אם זו הנחישות של ה"רוק הצעיר", פה במדינה מצבנו עגום, עגום עד מאוד. אז מה, ההרכבים כולם יוותרו על התענוג של לנסות לחדור לשוק המקומי? יש תקווה לרוק הישראלי ?????

יש (צריך לשלב)

תראה סי היימן זה לא רוק נטו זה פופ משולב עם רוק אני אישית אוהב יותר פופ מרוק ויש לנו זמרים וזמרות ניפלאים כמו סי עברי לידר וכו היום לעשות רוק מחתרתי לא יצליח צריך לשלב איתו המון קיטצ´

אתה צודק במידת מה, אבל

תאזין היטב לאלבומים הראשון והשני של סי ותגלה שם רוק, רוק נטו. ככל הנראה בכדי להגיע לקהל רחב אתה צריך "לעגל פינות" ו"לצעוק". אני ככה מרחוק מלווה את סי במהלך השנים וכמו שהיא כתבה, אני יודע שצריך להקיא פה דם בכדי להיות פה רוקר, אני יודע שלא היה לה קל ופשוט. "- כל כך הרבה ימים, כל כך הרבה כוחות" וכנראה שהנקודה הכתומה שלנו על הגלובוס לא תביא בשורה לרוק המקומי. ואתם יודעים מה, חבל, חבל מאוד.

היי אופנוע שחור

מוזר לי דווקא הראשון נשמע פופי לחלוטין וחמוד והכי יפהההההההההההההה אולי זה עניין של טעם שונה? נ.ב תן לי 3 שירים הכי שאתה אוהב ושיהיה לך...

אז ככה:

מעניין כי גם אני הכי אוהב את התקליט הראשון(והשני) של סי. האם אהבתי אותך אז, מדיה, שבור קיר או אפילו עד סוף המבול הם שירי פופ לטעמך??? אני לא ממש חושב כך. לא הבנתי אם התכוונת לשירים של סי או בכלל וקשה לי להצביע על שלושה שירים שהם "הכי", אז באופן עקרוני אני אוהב את רוב הדברים שעושה שלום חנוך ובעיקר חתונה לבנה ומחכים למשיח, את החברים של נטאשה, את מה שעשתה מזי כהן (ולצערי הרב הזמרת הזו לא ממש עושה דברים באופן עצמאי ויש לה יכולות מדהימות), את אלבום הבכורה של כרמלה גרוס ווגנר, ואיך שכחתי את טאטו האגדיים..כל אלה ועוד פה במוסיקה המקומית שלנו..

ט י נ ה

New member
מיכל היקרה מנהלת הפורום

אני רוצה לתת לך
כי את נהדרת ויש לך סבלנות ואופי וכל מה שצריך בשביל החיים האלו . את לא צריכה להתאפק לומר את שיש לך .......... ( רמז קל ממני על ענין המידה בחיים ) בכל אופן לגבי מה שאופנא שחור כתב ......... זה עצוב אבל היום ממש היום למי שמתחיל היום אין ממש סיכוי יהיה הטוב ביותר שיכול רוקר להיות ,כי יש באוויר נפילה עכשיו ,זה זמן לא טוב לפרוץ זה זמן של אחורה ושל נוסטלגיה של שיחזור ומיחזור זה זמן להתרפקות על העבר ולהתחזקות והיזרדות מההוה אני יכולה להגיד לך שאפילו לי שאני צרכנית מוסיקה גדולה יש איזה מין משהו עכשיו שמושך אותי לדיסקים הישנים אותם השמעתי ברדיו אולי בעצם לשילוב של ישן וחדש גם יחד ......... צריך המון סבלנות ועובדה שמה שאמרת בהתחלה אומר הכל " במקום העבודה שלי עובדים בחורים מקסימים שגם עושים רוק " אני מהדור שרק חי מהמוסיקה והמן לי אני יורקת דם. הם אולי ידעו מה שאני אז לא הייתי מוכנה לדעת ,שרק מרוק קשה לחיות. אבל למזלי לי היתה לי תונה כזו ולכן לא בחרתי דרך אחרת וכל שעלי לעשות הוא רק להתמיד באשר להם ........... מה אומר לך באחד משירי הישנים כתבתי " החיים זה חרא גדול " אין ברירה צריך להתמודד סי

actress

New member
לא מתאפקת למה את לא משרשרת?../images/Emo3.gif

וקבלי ממני
+

למעלה