האם יש עתיד

--doron--

New member
האם יש עתיד

אני מזל בתולה ואני מחזר אחרי מישהי זמן מה, היא מזל סרטן - האם יש לנו עתיד ביחד???

ולמה שלא יהיה ?

אתה באמת חושב שרק על סמך נתון כל כך כללי אפשר לדעת אם יש עתיד ? עתיד זו החלטה של שנים. אם תרצו וזה ילך - יש עתיד.

כמה אפשר לסלוח

20 שנה אני סולחת ומבליגה אי אפשר יותר עם בגידות ושקרים כל הזמן.איזה נתון חסר כדי לקבל יעוץ קטן?

THE-SORCERER

New member
חוצפה!

זה שיאיר פה כמנהל פורום לא מחייבו כיועץ אסטרולוגי. לא יפה לפנוןת אליו בדרישות, והוא שוב ושוב אומר: מפות ניתנות רק בפגישה אישית. שלום ולהישתמע, T.S.

THE-SORCERER

New member
בתולה וסרטן.

אינני מיתפלא שאתה פונה לכאן בשאלה כזו. הסרטן הינו אגוז קשה לפיצוח, וגם אם אתה חושב שהצלחת קצת להבין אותה, דע לך שעולם שלם מיסתתר עוד, וכדאי להיזהר מכל פגיעה בה- כי היא לא רק תינשך בחזרה, היא גם מאוד תיפגע. אבלך אל תוותר לעצמך בגזו קלות. הבתולה אוהב שהכל מסודר לו. הסרטנית מאוד מבולגנת ומבולבלת. אני חושב שאתה כבר הצלחת לראות את הקסם שבזה- את הדרמטיות, החן, הכישרון- בתוך הקליפה מסתתרת לה פנינה, לא רכיכה סרטנית! השילוב הוא טוב. הסרטנית יודעת להעריך ואף להיסתכל למעלה את הבתולה השקדן והמרשים. היא מעריצה את האחריות האבהית, ויכולה במהירות להיתמסר לה. אבל עשה לי טובה, היה יותר רומנטי ורגיש איתה. שלום ולהישתמע, T.S.

למעלה