האם יש עתיד

סואי

New member
האם יש עתיד

אני ``יוצאת``עם מאזניים 12.10.65 אשר אומר כל הזמן שהוא לא בנוי לקשר מחייב אבל מתקשר כמה פעמים ביום ומשקיע ואנו נהנים מאוד ביחד...אך רק בגבולות החדר שלי או שלו. אני בת מזל גדי 25.12.74 ורוצה לדעת אם כדאי להתאזר בסבלנות או להעיף אותו לעזאזל??? תודה וחג שמח- סואי

מה שתחליטי..

נראה שהכל אפשרי. בגדול יש עתיד לכל קשר, אבל לכל אדם יש את הקצב שלו. אם את לחוצה - זכותך להעיף אותו משם, אבל אני לא ממש מבין למה.. אולי הוא צריך עוד זמן, אבל נראה שאת לא נותנת לו, וחבל. לכי עם מה שקורה, במקום לתת ללחץ הפנימי שלך להפעיל את שניכם. האם באמת מגיע לו ש`יעיפו אותו לעזאזל` רק כי הוא לא עומד בלחצים שלך ? מה הפושע הנורא הזה עושה - מנסה להקשיב לעצמו, ולתת לדברים לקרות כשהוא יהיה מוכן ? ואולי באמת מגיעה לו מישהי עם יותר סבלנות וקצת יותר בטחון עצמי, שמוכנה לתת לחבר שלה להגיע למסקנה בעצמו, ולא `להעיף אותו לעזאזל` כשהוא לא מוכן לעשות את מה שהיא רוצה, ומתי שהיא רוצה? האמת - ובינינו - אם מישהי היתה מדברת עלי בצורה כזו, לא הייתי מוכן להיות שם אפילו עוד חמש דקות רצופות, ובטח להתחייב אליה, אז אולי הוא בגדול יודע מה שהוא עושה, כי בחורה כל כך לחוצה היא באמת לא משהו נחמד כל כך להתחייב אליו, ובודאי אחרי שהיא מדברת כך על מישהו שהיא אמורה לאהוב..

למעלה